Menu close2

Betaalmethoden

iDEAL

Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct via jouw eigen bank. iDEAL is de meest populaire betaalmethode in Nederland. Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

AfterPay

AfterPay voert voor Beautyfabs het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Beautyfabs betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €75,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay kun je betalen tot een bedrag van €500,-.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. De kosten voor het gebruik van Afterpay bedragen € 0,99 per bestelling.  

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Credit Card

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Met deze betaalmogelijkheid betaal je direct met jouw creditcard (Mastercard, Visa of andere Creditcard). Je bestelling wordt direct na betaling in behandeling genomen.

PayPal

PayPal is de online betaalservice waarmee je bij veel webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. PayPal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving. De kosten voor het gebruik van Paypal bedragen € 0,99 per bestelling.  

Overboeking

Kies je voor de optie overboeking, dan krijg je na het invoeren van je bestelling een e-mail met betalingsinstructies van Multisafepay (de betaalprovider) met verzoek de betaling aan Multisafepay over te maken. Heb je vragen over jouw bankoverschrijving, neem dan contact op met Multisafepay via 020-8500 500. Let op: als je kiest voor bankoverschrijving zullen wij je pakket pas versturen als wij je betaling hebben ontvangen. Voor deze betaaloptie geldt dus niet: voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis. 

KBC/CBC

Met KBC/CBC kunnen klanten van deze Belgische banken eenvoudig betalen. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Sofort

Sofort is een Europese betaalmethode waarbij je gemakkelijk geld over kunt maken zonder hiervoor een account aan te maken. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Apple Pay

Contactloos betalen met Apple Pay op iPhone of Apple Watch werkt hetzelfde als met de betaalpas: je houdt jouw iPhone of Apple Watch kortstondig dichtbij de betaalautomaat. Om te betalen moet eerst de Apple Pay geactiveerd worden. In de Bankapp moet er betaalpas toegevoegd worden aan de Wallet.