Menu close2

BEAUTY BLOG

Laat je hier inspireren met dé nieuwste trends en producten
op het gebied van haar & beauty. 

9 tips om een jeukende hoofdhuid te verhelpen!

Een jeukende hoofdhuid, hoe vervelend is dat?! Het brandende en prikkelende gevoel op de hoofdhuid maakt het lastig om er vanaf te blijven. Vaak is dit een gevolg van een verkeerde gewoonte die je gemakkelijk kunt aanpakken. Lees in dit blog de beste tips tegen een geïrriteerde of jeukende hoofdhuid. 

Lees meer

Creëer in een handomdraai meer volume in slap en futloos haar!

Plat, slap en futloos haar. Wie kent het niet? De ene dag zit het haar perfect en de andere dag is het sluik en energieloos. Als je haar meer futloze dagen kent dan energieke dagen, dan is het tijd om je haar flink onder handen te nemen. Gelukkig ben je bij de juiste blog terecht gekomen: wij vertellen je met alle liefde hoe je (dun) haar voller laat lijken!

Lees meer

Pluizig of kroezig haar? Dit zijn de beste tips voor gezond haar!

Iedereen heeft wel eens te maken met onhandelbaar haar en droge lokken die naar extra hydratatie snakken. Hoe je droog haar het beste kunt behandelen, is voor ieder persoon weer anders. De ene zit namelijk vaker met haar handen in het pluizige haar dan de ander. Wij geven je de beste tips over hoe je droog en pluizig haar kunt herstellen. Zeg maar bye tegen frizzy haar!

Lees meer

Is jouw haar al summerproof?

Finally! De zomer is daar. Of je nu op vakantie gaat of toch lekker thuis geniet van de zon, naast het insmeren blijft het ook belangrijk om je haren goed te verzorgen. Want zeg nou zelf, het haar krijgt best wat te verduren tijdens de zomer. 

Lees meer