Menu close2

Haarkleuring

Van semi tot permanente kleuring, bij Beautyfabs vind je alle mooie, professionele haarkleuringen. We bieden een ruim assortiment aan met de beste producten.

Haarkleuring van Beautyfabs

Het kleuren van je haren komt tegenwoordig erg vaak voor. Wanneer je je huidige kleur zat bent, helpen onze haarkleuringen voor de kleur in je haar die je voor ogen hebt. De haarkleur is een onderdeel van de look en dat wat je hoopt uit te stralen. Ons brede assortiment bevat iedere kleur die je je maar kunt wensen, welke kleur je ook zoekt, wij hebben hem! Het is echter wel belangrijk de juiste soort haarkleuring aan te schaffen.

Soorten haarkleuring

Er bestaan in principe drie verschillende soorten haarkleuring, namelijk de permanente haarverf, semi-permanente haarkleuring / kleurspoeling en blondeerpoeder. Een permanente haarverf wordt veel gebruikt, met deze kleuring kom je definitief af van de oude kleur. Een nadeel van deze verf is dat het haar na enige tijd uitgroei zal laten zien. Hierbij komt bij de haren dicht bij de wortel/hoofdhuid de eigen haarkleur weer tevoorschijn.

Een semi-permanente haarkleuring kan je aanbrengen wanneer je nog niet helemaal zeker bent over de haarkleur die je wilt. Wil je nog niet definitief vastzitten aan de nieuwe haarkleur? Deze haarkleuring blijft maar tijdelijk zitten en zal vervagen na een aantal wasbeurten. De eigen haarkleur zal dus behouden blijven. Deze manier van kleuren is ook nog eens beter voor het haar. De spoeling komt namelijk niet tot de kern van het haar. Perfect voor beschadigd of droog haar dus. Je kan met deze soort kleuring helaas niet van een donkere kleur naar een lichte, hiervoor is een permanente haarverf benodigd.

Blondering, hieronder valt voornamelijk blondeerpoeder. Dit is een poeder dat gemengd wordt met waterstofperoxide. Dit mengsel zal het haar lichter maken. De sterkte van de peroxide die gebruikt wordt bepaald de mate waarin het haar wordt verlicht. Het is belangrijk een professionele blondeerpoeder te kiezen. Deze bevatten naast ingrediënten voor de ontkleuring van het haar ook ingrediënten om het haar minimaal te beschadigen. Het blonderen van het haar is schadelijk, een goede verzorging is dan ook cruciaal.

Het kleuren van het haar

Voor het kleuren van het haar heb je natuurlijk verschillende tools nodig. De kleurbenodigdheden als kwasten, folie, verfbakjes en verdeelklemmen worden aangeboden. Ook de color mixers,haarcaps en kleur removers zijn te vinden in ons ruime assortiment. Kortom, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw haar te kleuren!

Het haar kan niet geverfd worden zonder ontwikkelvloeistof. Vergeet deze er niet bij te bestellen. Een developer bevat waterstofperoxide, deze zorgen voor een oxiderende werking. Het haar kan hierdoor de kleur opnemen. Wanneer je een haarkleuring gebruikt waarvoor een developer niet nodig is, hoef je deze natuurlijk niet te bestellen. De peroxide is beschikbaar in verschillende percentages. Het percentage geeft de sterkte van het product aan. Welke sterkte jij nodig hebt hangt dus af van je eigen wensen.

We snappen dat het soms best lastig kan zijn om te bepalen welke kleur verf past bij jou. Daarom bieden we verschillende kleurkaarten aan. Hierop kun je de verschillende kleuren zien, vergelijken en kies je de kleur die het beste past bij jou!

Verzorging na kleuring

Het is erg belangrijk het haar goed te verzorgen na het kleuren van het haar. Er zijn dan ook verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld voor gekleurd haar. Deze verzorgingsproducten zorgen ervoor dat jij je mooie kleur in je haar zo lang mogelijk behoudt. Daarnaast zorgt het ervoor dat het haar er verzorgd en gezond uit ziet. Op die manier zal niemand zien dat deze haarkleur eigenlijk niet de eigen haarkleur is.

Advies van Beautyfabs

Wanneer je moeite hebt de juiste producten te vinden, kun je altijd contact met ons opnemen. We weten er alles van en zullen altijd klaar staan voor onze klanten. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

De perfecte haarkleur en haarverzorging gevonden? Kies de stylingproducten die passen bij je nieuwe haar en wensen!