Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
  • Haarverf
  • Kleurspoeling
  • Blondering
  • Kleurkaart
  • Kleurbenodigdheden

Haarkleuring

Van semi tot permanente kleuring, bij Beautyfabs vind je alle mooie, professionele haarkleuringen. We bieden een ruim assortiment aan met de beste producten.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2382 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2382 producten

Kan jouw haarkleur wel een opfrisbeurt gebruiken? Wil je de beginnende grijze lokken nog even verbergen of wil je totaal uit je comfortzone met een nieuwe haarkleur? Op het gebied van haarkleuring is er ontzettend veel mogelijk, van spoeling tot permanente verf en blondering.

Haarkleuring vs. Kleurspoeling

Zowel haarkleuring als kleurspoeling geven je haar een nieuwe kleur mee. Het grote verschil hierin is dat haarkleuring permanent is en er vervolgens uit moet groeien of overgekleurd moet worden. Kleurspoeling is daarentegen tijdelijk en is na een aantal wasbeurten weer uit je haar. Wil je dus een haarkleur eerst proberen om te weten of het staat? Dan is een kleurspoeling een goede manier om dit uit te testen.

Blondering

Als je een lichtere haarkleur wilt hebben dan dat je nu hebt dan zal je voordat je jouw haar verft eerst je eigen haarkleur moeten ontkleuren. Ook wel blonderen genoemd, met blondering wordt het pigment uit je haren gehaald waardoor het lichter wordt. Blondering kan je op twee manieren inzetten, om je eigen haarkleur lichter te maken, bijvoorbeeld middels highlights, maar ook om je haarkleur klaar te maken voor jouw nieuwe lichtere haarkleur.

Haarkleuring bij Beautyfabs

Ben jij klaar voor een nieuwe haarkleur of wil je het eerst even proberen? Bij Beautyfabs vind je alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe look. Naast haarverf, kleurspoeling of blondering vind je bij ons ook de benodigde tools om het kleuren van het haar goed uit te kunnen voeren. Zo ga je goed voorbereid te werk voor het beste resultaat.