Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
 1. Directions 44 producten
 2. Goldwell 61 producten
 3. Indola 6 producten
 4. Kis 5 producten
 5. L'Oreal 47 producten
 6. Redken 2 producten
 7. Revlon 23 producten
 8. Schwarzkopf 68 producten
 9. Sebastian 10 producten
 10. Wella 108 producten

Kleurspoeling

Ben je van plan om je haar tijdelijk een andere kleur te geven? Dan is een kleurspoeling dé uitkomst. Beautyfabs biedt hierin een breed assortiment in verschillende kleuren en merken. 

Filteren
close2
Filteren
close2

Kleurspoeling van Beautyfabs

Gaat je voorkeur uit naar L'Oreal, Kis, Wella, Schwarzkopf, Matrix of toch liever Indola? Het is allemaal te vinden in de webshop. 

Uitwasbare kleurspoeling

Een kleurspoeling is uitwasbaar omdat het product zich niet hecht aan de buitenkant van de haarschacht. Dit in tegenstelling tot permanente haarkleuring. Door het gebruik van een kleurspoeling wordt het haar geïntensiveerd. Na een aantal keer wassen zal de kleur uit het haar langzaam vervagen en je oorspronkelijke haarkleur weer terug. 

Lichte haarkleur en kleurspoeling

Wanneer beschikt over een lichte haarkleur, zal het effect van de kleurspoeling sterker zijn. Zijn de haren geblondeerd? Dan is het aan te raden om extra voorzichtig te zijn. Dit haar is vaak wat ruwer of beschadigd. Hierdoor kunnen de kleurpigmenten dieper indringen waardoor de kleur moeilijker is om uit het haar te wassen. Een goede shampoo is daarom aan te raden.

Is het haar minder dan tien procent grijs? Ook dan is het mogelijk om deze kleur te bedekken met een uitwasbare spoeling. Houdt er wel rekening mee dat ook hier de kleur na verloop van tijd zal afnemen. Om het grijze haar langer te bedekken is een semi permanente kleuring aan te raden. 

Tips voor het gebruik van kleurspoeling

Ondanks dat een kleurspoeling niet altijd moeilijk hoeft te zijn om aan te brengen, zijn er een nog aantal tips te handig kunnen zijn voor gebruik. Hiervoor staan een aantal tips op een rijtje:

 1. Controleer altijd hoe de haarspoeling reageert op je haar. Dit kun je doen door een aantal plukjes te pakken en een kleur te geven. 
 2. Langer genieten van een kleurspoeling zonder een (semi) permanente haarverf? Ga dan voor een kleurspoelmousse of een kleurshampoo. Ook wanneer je tot tien procent grijs haar hebt, kan het voor vijftig procent je haar bedekken. 
 3. Wees extra voorzichtig met geblondeerd haar. Soms is het lastig om te bepalen wat de staat is van je haar en wat de werking zal gaan doen van een kleurspoeling. 
 4. Om de juiste haarkleur te kiezen is het belangrijk om goed naar de natuurlijke haarkleur, ogen en huid te kijken. De kleur komt het best tot zijn recht als deze in balans zijn. 
 5. Wanneer je nog niet zeker bent of een nieuwe haarkleur je zal staan, kan een spoeling hiervoor ook een uitkomst zijn. Staat het je toch niet? Dan spoel je het na een aantal wasbeurten weer uit! 

Kleurspoeling producten

Bij Beautyfabs bieden we de beste kleurspoeling voor jouw haar. Hierin bieden wij producten in natuurlijke kleuren en in hippe kleuren aan. Wat je wensen ook zijn, je zult altijd een goede variant vinden die past bij jouw haar. 

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor bruin, grijs, rood of een andere natuurlijke spoeling. Doordat deze spoeling na een aantal wasbeurten verdwijnt uit je haar, kun je snel en gemakkelijk nieuwe kleuren ontdekken. Het haar zal met een kleurspoeling niet oplichten, maar altijd op dezelfde kleurhoogte blijven. 

Wel is het mogelijk om het haar donkerder te maken. Kies in dat geval bijvoorbeeld voor de Color Blaster Sutro van Indola. Voor perfecte verzorging en voor een levendig kleurresultaat. Wordt het haar toch te donker? Na een aantal wasbeurten zal de kleur weer vervagen.

Wanneer je hebt kunnen experimenteren in verschillende kleuren en jouw ideale kleur hebt gevonden, zou je een stapje verder kunnen gaan. Als de kleur na een paar wasbeurten eruit is, zou je kunnen gaan voor een haarverf voor een permanente kleur. Zo geniet je straks elke dag van de prachtige kleur in je lokken.  

Ben je toch op zoek naar een product dat het haar een asblond van kleur maakt? Kies dan in plaats van een spoeling voor een toner. Dit is ook steeds meer een opkomende trend om blonde haren een nieuwe gloed te geven. Onder andere Schwarzkopf biedt hierin een ruim assortiment aan in toners. 

Langer zittende kleurspoeling 

Stel, je vindt de overstap van kleurspoeling naar haarverf best groot. Je zou er dan bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om vaker een spoeling te kunnen gebruiken. Wanneer je toch nieuwsgierig bent naar een ander product soort, zou je ook naar overige tijdelijke kleurproducten kunnen kijken. 

Zoals al eerder aan bod is gekomen, gaat een kleurspoeling na een aantal wasbeurten uit je haar. Echter, wanneer je kiest een spoeling schuim, kleurspoeling balsem of vloeibare kleurspoelingen zijn de effecten anders. Deze varianten kunnen wat langer blijven zitten en wassen dus minder snel uit. 

Als je deze overstap maakt, is ook in deze gevallen aan te raden om altijd even te testen hoe de kleur uitpakt. Lees daarbij altijd goed de gebruiksaanwijzing om teleurstellingen te voorkomen. Zelfs wanneer je toch een kleurspoeling gebruikt. 

Kleurspoeling aanbieding

Wil je je haar kleuren voor een voordelige prijs? Dan zit je goed bij Beautyfabs. Houd via onze webshop alle online aanbiedingen in de gaten voor de beste kleurspoeling. Zo geef je jezelf of een ander een nieuwe look voor beste en scherpste prijs. Zelfs onze topmerken zijn regelmatig in de aanbieding binnen ons assortiment.