Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Haargel

Ben jij op zoek naar de haargel die het beste past bij jouw haartype en wensen? Je bent bij Beautyfabs aan het goede adres. Door ons ruime assortiment kunnen we voor ieder wat wils aanbieden.
Filteren
close2

Toont 1-16 van 62 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 62 producten

Haargel van Beautyfabs

Een haargel heeft één doel, het houdt jouw haar in model. Er zijn natuurlijk verschillende soorten gel. Deze kunnen een lichte tot sterke hold hebben. Je gebruikt een gel om je haar te stylen in de look die je voor ogen had. De gel droogt op in je haar, hierdoor wordt het na een tijdje hard. Je look is na het opdrogen niet meer te veranderen.

Haargel gebruiken

Wanneer je je haar gedurende de dag vaker wil restylen zal een gel met een lagere hold beter bij je passen. Wanneer je een gel wil aanschaffen voor het vormbehoud en glans kun je het beste een gebruiken met een sterke hold. Breng het dan vooral aan in vochtig haar.

Als je een rommelig kapsel wilt bereiken zal een lichtere schuimgel beter werken dan een gel die verhardt of afschilfert. Wanneer je het haar zo wil stylen dat het gedurende de hele dag op de gevraagde positie blijft, zal een gel met een medium tot sterke hold beter werken. Als dit het geval is kan ook gekozen worden voor een gel met wat glans. Het is belangrijk een gel te kiezen die geen alcohol bevat. Dit product zal het haar namelijk uitdrogen en beschadigen.

Haargel aanbrengen

Bij het stylen van je haar met gel is het belangrijk te beginnen met schoon gewassen haar. Na het douchen droog je het haar af en laat je het licht vochtig achter zodat het beter zal blijven zitten. De meest gestelde vraag is hoeveel gel gebruikt dient te worden bij het aanbrengen. Wanneer je kort haar hebt is een heel kleine hoeveelheid genoeg, wrijf het tussen je handpalmen tot het een beetje warm is geworden en breng het vervolgens gelijkmatig aan in het haar.

Breng het product aan vanaf de hoofdhuid tot aan de punten, vervolgens kun je het haar stylen zoals je wenst. Je kunt hierbij je vingers of een kam gebruiken, dit hangt af van het gewenste kapsel. Het gebruiken van haargel is natuurlijk niet alleen voor mannen. Het is dan ook niet alleen geschikt voor kort haar. Wel is een gel over het algemeen beter geschikt voor dik haar. Wanneer je dun haar hebt kun je wellicht beter een wax of paste gebruiken. Deze zijn veel minder plakkerig.

Gel voor andere haartypen

Er zijn ook verschillende gels die het haar niet keihard maken. Wanneer je gekruld haar hebt kun je ook goed gebruik maken van een gel. De gel kan namelijk goed verdeeld worden door het haar, dit zorgt er voor dat de krullen worden gesepareerd. De Aloe Vera Curls Defined Control Gel is hiervan een goed voorbeeld. Deze geeft het haar meer textuur en definitie, het werkt pluis tegen en zorgt voor een lichte hydratatie van het haar.

Daarnaast bestaan er ook verschillende gels die het haar meer volume geven. Wanneer een dergelijke gel wordt gebruikt voelt het haar dikker aan, door gebruik te maken van een föhn wordt dit effect versterkt. De gel dient dan gelijkmatig over het haar verdeeld te zijn. De föhn zet je op de haaraanzet terwijl je sectie voor sectie optilt. Je kunt ook voorover gaan hangen en het haar op de kop droog te blazen. De KIS Volume Gel is hiervan een goed voorbeeld.

Beautyfabs is specialist op het gebied van haarstyling

Wanneer jij het moeilijk vindt te bepalen welk styling product het beste past bij je haartype en wensen kun je ons altijd contacteren. Wij zullen u zo snel mogelijk advies geven zodat u snel het best werkende product ontvangt.

Is je haar toch wat aan de dunne kant en denk je dat een haarwax beter zal werken? Neem dan snel een kijkje bij ons ruime assortiment waxen. Hier vind je zeker wat je zoekt.