Menu close2

Haarlak

Haarlak is een vloeistof in een spuitfles die wordt verstoven. Hierdoor kan je snel en eenvoudig het haar in model brengen. Haarlak wordt gebruikt door zowel vrouwen als mannen.
Filteren
close2
Filteren
close2

Verschil haarlak en finishing spray

Haarlak en finishing spray zijn allebei finishing producten, maar worden op verschillende momenten gebruikt. Zo wordt finishing spray gebruik als je bezig bent om het haar in model te brengen. Deze spray werkt opbouwend waardoor je meerdere keren dit product door je haar kan sprayen. Het geeft de perfecte stevigheid voor je kapsel.

Haarlak is een krachtige spray en zit daarom altijd in een speciale spuitbus. Deze variant breng je één keer aan en gebruik je echt op het laatste moment. Zodra je een borstel of kam erbij pakt, zal het product ook weer uit het haar verdwijnen.

Diverse soorten haarlak

Ben je op zoek een geschikte haar om je haar in model te brengen? Dan kan haarlak voor jou een uitkomst zijn. Dit stylingsproduct is namelijk in verschillende soorten en sterktes beschikbaar. Afhankelijk van het resultaat dat je met de haarlak wilt creëren, is er altijd een variant voor jou. Maar wat is nu een goede haarlak? Een goede variant laat namelijk geen restanten in het haar achter. Dit betekent dat je de spray volledig uit je haar zou kunnen borstelen, met als resultaat dat het haar weer in het oorspronkelijke model valt.

Kies een haarlak met hoge sterkte om een optimaal en sterk effect te krijgen. Wil je bijvoorbeeld meer volume in je haar? Kies dan een haarlak aan met weinig fixatie. Bij Beautyfabs hebben we veel verschillende merken haarlak te koop, zoals L'Oréal Paris, Goldwell, Andrélon of van Schwarzkopf.

Goede haarlak voor krullen

Beschik je over een prachtige bos met krullen? Dan is het belangrijk om de juiste haarlak hiervoor te kiezen. Bij de keuze voor de verkeerde spray kan het er voor zorgen dat je krullen sneller uitzakken, omdat de deeltjes in haarlak het haar juist zwaarder maken.

Door te kiezen voor textuurspray geef je minder gewicht aan je krullen. Hierdoor creëer je maximaal volume en zullen je krullen nog luchtiger worden en een echte bounce effect geven.

Probeer daarom eens de Twisted Curl Reviver Styling Spray 100ml. Deze styling spray is te gebruiken als finishing touch of als touch-up voor tussendoor en geeft direct een ‘lift’. Dit product staat daarom ook bekend om zijn gewichtsloze en veerkrachtige eigenschappen.

Perfecte haarlak voor gekleurd haar

Wat je haartype ook is, elk model vraagt om een ander stylingsproduct. Heb je bijvoorbeeld prachtige gekleurde lokken? Ook dan is het aan te raden om te kiezen voor een spray voor gekleurd haar.

In de meeste varianten wordt de keur juist versterkt en komt prachtig tot zijn recht. Ook zijn er varianten die juist rekening houden met de voeding van het haar om op die manier het haar te laten stralen.

Een van de haarsprays die wij aanbieden bij Beautyfabs is de Schwarzkopf Color Brilliance Hairspray Super Hold. Dit is een haarspray die speciaal voor gekleurd haar is ontwikkeld. Door de high-shine polymeer technologie wordt het haar voorzien van een sublieme glans en super sterke versteviging met een kleur beschermend UV-filter.

Haarlak geschikt voor mannen

Zoals al eerder is benoemd, wordt haarlak door zowel vrouwen als mannen regelmatig gebruikt. Maar wat is nu de geschikte variant voor mannen? Bij mannen komt het vaak voor dat ze op zoek zijn naar een variant die stevig is en het haar goed in model houdt.

Zo is de Perfect Hold 300ml een geschikte variant die bij veel mensen in de smaak valt. Met deze spray is het haar in model te houden te houden, en dat de hele dag. Het geeft je weer controle over je haar. Bovendien helpt deze haarspray het haar te beschermen tegen de hitte van stylingtools, UV-straling en vochtige omstandigheden. 

Haarlak houd je haar in model en beschadigd niet

Je houdt van het fixing effect van haarlak, maar je maakt je zorgen of het je haar zal beschadigen. Dat probleem horen we vaker. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Zolang het product op de juiste manier wordt gebruikt, zal haarlak je haar helemaal niet beschadigen.

Het belangrijkste is dat je haarlak gebruikt met mate. Gebruik je toch meer dan gemiddeld? Maak dan regelmatig gebruik van een goede shampoo die het haar grondig kan reinigen. Je haar zal weer fris en fruitig zijn.

Haarlak aanbiedingen bij Beautyfabs

Het is zonde om veel geld uit te geven aan een mooi product terwijl het veel voordeliger kan. Gelukkig hoef je je bij Beautyfabs daar geen zorgen over te maken. Wij bieden altijd mooie en scherpe prijzen van verschillende merken. Zo ben je nooit te veel geld kwijt en geniet je nog meer van die prachtige look!

Heb je vragen welke haarlak extra volume kan geven? Of twijfel je tussen een aantal producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies!