Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Haarmousse

Haarmousse is niet meer weg te denken tijdens het styling proces. Een lichte versteviging, meer glans en meer volume met de juiste mousse.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 57 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 57 producten

Haarmousse van Beautyfabs

Een mousse is een veel gebruikt stylingproduct dat je haar meer glans en volume geeft, het kan gebruikt worden door man en vrouw. Door de mousse op de juiste manier te gebruiken krijgt je haar een mooie textuur en lift. Beautyfabs  biedt een ruim assortiment haarmousse aan zodat er voor jouw haartype en wensen altijd een passend product te vinden is!

Het gebruik van een haarmousse is al lange tijd erg populair. Naast het gebruik thuis wordt het ook gebruik bij professionele kapsalons. Het product is verpakt in een langwerpige bus, door het product te schudden en aan te brengen op je handen of borstel verschijnt een witte, romige bol. De mousse zorgt voor een laagje over het haar. Dit laagje geeft het haar extra stevigheid en geeft het haar een boost. Het haar oogt niet alleen volumineus, het voelt ook dik aan.

Hoe moet je een haarmousse gebruiken

Schud het product goed voor gebruik, spuit vervolgens een bolletje mousse, dat de grootte van een tennisballetje heeft, op de borstel of kam. Breng het product aan op handdoek droog haar en focus hierbij op de aanzet. Door de focus op de aanzet van de haren te leggen behaal je het optimale resultaat wat betreft de toegevoegde volume. Na het verdelen van de mousse kun je je haar nogmaals föhnen, let hierbij wel op dat je niet de warmste stand gebruikt.

Welke verschillende soorten haarmousse kun je kopen

Er zijn verschillende soorten haarmousses. Zo verkopen we een verzorgende mousse, een mousse voor extra stevigheid,l warmte mousse en een combinatie van haarmousse en haargel. Een verzorgende mousse is geschikt voor droog en beschadigd haar. Dit product werkt herstellend voor het haar en zorgt ervoor dat het haar gemakkelijk in model gebracht kan worden.

Een mousse dat extra stevigheid geeft houdt het haar langdurig in model. Ook bieden we een haarmousse aan dat beschermend werkt bij het gebruik van een hitte tool, perfect dus wanneer je je haar vaak styled door middel van hitte tools. Tenslotte bestaan er producten die de voordelen van een haarmousse en haargel combineren. Deze producten voorkomen dat je haar zwaar aanvoelt maar geeft het haar wel de stevigheid die het nodig heeft.

Dit product is geschikt voor iedere haarlengte. Het is echter wel belangrijk een mousse te kiezen die past bij je haar en je wensen. Een goede mousse geeft het haar aanzienlijk meer volume en veerkracht mits je het aanbrengt op de juiste manier. Voor een optimaal resultaat breng je het aan op de haarwortels. Leg de focus dus echt op de haaraanzet, anders zal het lang niet zoveel volume geven.

Onze haarmousse bestsellers

De Eimi Nutricurls Boost Bounce is een mousse dat speciaal is ontwikkeld voor krullen. Het geeft je krullen een extra boost met extra glans, definitie en volume. Het product werkt tegen pluis. Door je haar te föhnen met een diffuser wordt het effect van de mousse versterkt. Het is erg belangrijk dat je het product aanbrengt op handdoek droog haar.

De Schwarzkopf OSiS Topped Up is een non-aerosol mousse. Deze geeft het haar een mooie, gezonde glans en zorgt voor een lichte hold. De mousse lift het haar en zorgt voor een mooi, natuurlijk volumineuze look. De zachte verstevigende mousse creëert dus een prachtige, volle look en is geschikt voor ieder haartype.

De Styling Foam Strong van Calmare zorgt voor een extra versteviging voor ieder haartype. Daarnaast werkt het beschermend tegen de hitte van hitte tools. Het product wordt helemaal verwerkt in het gewassen haar, hierdoor is een natuurlijke modellering mogelijk. Het is uitermate geschikt voor watergolven en föhnen. Het haar oogt niet vet en het is gemakkelijk uit te borstelen.

De Techni.Art Transformer Multi-use Gel-to-Foam van L’Oréal is een multifunctionele styler dat op veel verschillende manier gebruikt kan worden. Het product transformeert in je handen. Je kan het product gebruiken op nat haar, in dit geval werkt het als bescherming en geeft het haar meer body. Gebruik je het product op droog haar, geeft het haar meer definitie en textuur. Wanneer je het product langere tijd in je handen wrijft kun je het gebruiken als een finishing wax paste. Kortom, met deze styler zijn alle looks haalbaar.

Advies van Beautyfabs

Heb je nog wat moeite om de juiste producten te vinden? Twijfel dat niet en neem contact met ons op. Beautyfabs staat voor je klaar, we helpen je de juiste keuze te maken. Wij weten er alles van!

Geeft een mousse je toch nog niet het volume die je wenst te bereiken? Neem dan een kijkje bij ons ruime assortiment volume poeders of volume sprays!