Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
 1. Droogshampoo 1 product
 2. Haarspray 62 producten
 3. Kit 2 producten
 4. Leave-in 1 product
 5. Lotion 9 producten
 6. Mousse 1 product
 7. Olie 2 producten
 8. Parfum 2 producten
 9. Paste 1 product
 10. Primer 1 product
 11. Salt Spray 3 producten
 12. Spray 65 producten
 13. Versteviger 1 product
 14. Wax 2 producten
Categorie
 • Textuur spray
 • Zout spray
 • Volume spray
 • Haarparfum

Haarspray

Een goede haarspray, het is bijna niet meer uit het styling proces weg te denken. Een mooie fixatie en extra volume of glans. Kortom, een mooie finishing touch. Bekijk het ruime assortiment haarsprays van Beautyfabs.

Filteren
close2
Filteren
close2

Haarspray van Beautyfabs

Een haarspray is een geweldig product dat het haar meer fixatie en volume geeft. Een goede haarlak zorgt ervoor dat het kapsel gedurende lange tijd mooi in model blijft. Het is dan ook een product dat niet meer weg te denken is als finishing touch. Sommige sprays worden gebruikt als pre-styling spray en andere worden gebruikt na het stylen van het haar. De pre-styling spray gebruik je na het douchen en drogen van het haar. Dit product is de voorbereiding op het stylen van je haar.

Soorten haarsprays

Er zijn veel verschillende soorten haarsprays. Zo zijn ze er voor dik, fijn, droog en beschadigd haar. De sprays die het haar meer volume, glans of verzorging geven mogen natuurlijk niet vergeten worden. Voor iedere wens is er dan ook wel een passende haarlak.

Textuur sprays zijn sprays die zorgen voor extra textuur in je haar. De KMS hair Play Playable Texture is hier een goed voorbeeld van. Het geeft het haar meer textuur zonder het haar te verzwaren. Het product conditioneert, styled, werkt af en kan dienen als make over. Het zorgt voor een gewichtloze, gedefinieerde structuur en is hitte beschermend. Het betreft een medium hold en medium glans.

Zout sprays zijn sprays die meer hold, volume en textuur geven aan het haar. De Dapper Dan Sea Salt Spray is ontwikkeld met kwalitatief goede ingrediënten en is ideaal voor het creëren van volume en hold in je mooi gestylde haar. Daarnaast geeft het product het haar een natuurlijke matte look. Het is dan ook ideaal te combineren met andere Dapper Dan producten. Door deze combinatie ontstaat een optimaal resultaat.

Een volume spray is een spray die zoals de naam al doet vermoeden meer volume creëert in het haar. De CHI Volume Booster Liquid Bodifying Glaze is hiervan een uitstekend voorbeeld. Het geeft het haar een echte volume boost. Het haar krijgt gedurende lange tijd volume en body. Het haar wordt niet verzwaard en geeft het haar een prachtige, natuurlijke glans.

Een haarparfum is zoals de naam doet vermoeden een parfum voor het haar. De Oolaboo Blushy Truffle Protective Hair Perfume is hiervan een goed voorbeeld. Het is een parfum met een heerlijke geur, het product is gewichtloos en geschikt voor dagelijks gebruik. Het doet de zintuigen opleveren. Het haar wordt sterk, gezond en glanzend. Het haar wordt gehydrateerd tot in de puntjes zonder dat het haar wordt verzwaard.

Op haarsprays zie je vaak aerosol of non-aerosol staan maar wat betekent dit nu eigenlijk? Dit is eigenlijk heel simpel. Een aerosol hairspray heeft een drukknop. Wanneer je deze knop indrukt zal de spray net zo lang sprayen tot je je vinger van de knop haalt. Bij een non-aerosol haarlak is dit anders. Wanneer je hierbij de knop indrukt zal de spray even kort sprayen, ook als je de knop langer ingedrukt houdt.

Haarspray gebruiken

Door middel van de juiste haarspray maak je de meest betoverende looks. Bij het gebruiken van een haarspray kun je op een paar dingen letten om het product optimaal te gebruiken. Houd de spray bijvoorbeeld ongeveer 30 centimeter van het haar af en beweeg de spray tijdens het spuiten zodat het product over het gehele hoofd wordt verdeeld. Wanneer je dichter bij de haaraanzet spuit creëer je meer volume.

Wanneer er haren niet in model blijven en uitsteken kun je wat haarspray in je handen spuiten om vervolgens je haar in model te brengen door middel van je handen. Hierdoor kun je ook de fijne haartjes bij de haargrens gemakkelijk in model brengen. Dit kan je bijvoorbeeld ook doen met je wenkbrauwen. Spuit voordat je een krultang gaat gebruiken wat haarspray in je krullen om de krullen langer te behouden. Vervolgens kun je als finish nog wat spray over het gekrulde en gestylde haar spuiten.

Advies van Beautyfabs

Het is niet altijd gemakkelijk de haarspray te vinden die je nodig hebt. Je kunt daarom altijd contact met ons opnemen, we staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat jij binnen no time in huis hebt waar je naar gezocht hebt.

Is een krultang toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een wafeltang beter bij je wensen. Neem daarom snel een kijkje bij ons ruime assortiment tools.