Menu close2

Volume spray

Er zijn erg veel producten die kunnen zorgen voor meer volume in het haar, een goede volume spray is daar één van. Bekijk het ruime assortiment van de Beautyfabs.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 44 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 44 producten

Volume spray van Beautyfabs

Bij fijn of dun haar, is het vaak wenselijk het haar er dikker of voller uit te laten zien, slap en zwaar haar is niet de bedoeling. Een volume spray is een product dat zorgt voor extra volume in het haar, hierdoor zal het haar er voller en dikker uitzien. Een dergelijk product creëert dus meer volume, een lange hold en het werkt snel en praktisch. Beautyfabs heeft een ruim assortiment volume sprays, wij verkopen het product dat aansluit bij jouw haar en wensen.

Het gebruiken van oliën en crème/achtige substanties is niet wenselijk. Het gebruik van een goede, passende shampoo en conditioner is niet genoeg voor fijn haar. Het gebruik van stylingproducten zorgt voor de juiste look. Een goede spray is geschikt voor ieder haartype. Daarnaast verkopen we ook sprays die een bepaalde extra werking hebben, dit kan te maken hebben met verzorging of bescherming. Iedere spray heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Verzorging van fijn of dun haar

Na het wassen van het haar en het gebruiken van een passende conditioner is het belangrijk het haar niet droog te wrijven. Fijn haar is erg kwetsbaar en kan hierdoor gemakkelijk beschadigen. Wel kan het overtollige water uit het haar geknepen worden, door een handdoek om de haren te wikkelen kan het haar verder gedroogd worden.

Nadat het haar handdoek droog is kun je hitte beschermende producten en een volume spray aanbrengen, door hierna het haar droog te föhnen ontstaat extra stevigheid en volume in het kapsel. Deze volume spray zorgt er niet alleen voor dat de volumineuze look beter zichtbaar blijft, het zorgt ook voor versteviging. De manier van föhnen bepaalt natuurlijk wel de hoeveelheid volume die gecreëerd wordt.

Voor een volumineuze look houdt je de föhn boven het hoofd, je tilt sectie voor sectie op en droogt het haar op deze manier. Je kunt er ook voor kiezen om een föhn te gebruiken met een platte opzetkop die de aanzet extra hitte geeft. Het is belangrijk het haar niet alleen van bovenaf te föhnen, dit blaast het haar plat en creëert juist minder volume.

Volume spray haar

Een goede volume spray zorgt dus voor een vollere, dikkere haarbos. Het creëren van volume in je haar was nooit zo gemakkelijk. Het is alleen wel belangrijk het product op de juiste manier aan te brengen. Op die manier haal je het meeste uit het product dat je gebruikt en bereik je het gewenste resultaat.

Voordat je een volumespray gebruikt is het natuurlijk zaak dat je het haar hebt gewassen en verzorgd met een passende shampoo en conditioner. Vervolgens droog je het haar door overtollig water uit het haar te knijpen en een handdoek om het haar te wikkelen. De volume spray breng je aan door het van een afstandje in het haar te sprayen. De dunne plekken op de hoofdhuid spray je in, ook kun je verder in het haar sprayen voor nog meer volume. Na het aanbrengen van het product föhn je het haar op een manier die voor jou meer volume geeft.

Beste volume spray haar

Beautyfabs biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten volumesprays. Zo bieden we bijvoorbeeld natuurlijke sprays aan, deze bevatten geen siliconen, sulfaten en parabenen. Ook sprays met een beschermende en verzorgende werking mogen niet worden vergeten. We werken samen met grote merken om u het best passende product aan te kunnen bieden. We bieden onder andere producten van CHI, Redken en Goldwell

De StyleSign Double Boost 200 ml van Goldwell is een zeer krachtige volume spray die het haar lift. Deze spray lift het haar vanaf de haarwortels, hierdoor ontstaat een volumineuze look. Het haar wordt steviger en dikker. Tevens bevat dit product een hitte- en kleur beschermer, hierdoor blijft het haar en de haarkleur beschermd. Daarnaast is dit een natuurlijke volumespray, het is namelijk vrij van SLS, Sulfaten, parabenen en siliconen.

Wil je de haardichtheid van je haar vergroten voor minder dun en fijn haar, kies dan voor het gebruik van een kuur. De Kérastase Densifique Cure Coffret à 30 kunnen hiervoor gebruikt worden. Wel wordt dan geadviseerd deze samen met een bijbehorende shampoo te gebruiken.