Menu close2
Selectie verfijnen

Haarlotion

Het verzorgen van je haar is belangrijk, hierdoor oogt je haar gezond en kun je je haar stylen op welke manier dan ook. Een haarlotion draagt bij aan de gezondheid van je haar.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 28 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 28 producten

Haarlotion kopen bij Beautyfabs

Er zijn veel verschillende haarlotions. Iedere haarlotion heeft zo zijn eigen werking. Het is belangrijk te bepalen welk resultaat je wenst te behalen met de lotion. Op basis daarvan kun je een passend product zoeken. Beautyfabs bied haarlotions aan die haarverlies verminderen, de hoofdhuid beschermen, de hoofdhuid beschermen of het haar intensief voedt. Een goede haarlotion stimuleert de hoofdhuid.

Een haarlotion zit in een flesje met een pompje, spray of dopje. Het stimuleert vooral de hoofdhuid en dient aangebracht te worden op nat of handdoek droog haar. Het is natuurlijk belangrijk een lotion aan te schaffen die past bij dat wat je met de lotion wil bereiken. Het product wordt gezien als aanvulling op het verzorgen van het haar met een bepaalde, vaak bijpassende shampoo. Een lotion heeft vaak een tonifiërende werking. en kan de natuurlijk haargroei bevorderen en haaruitval verminderen. 

Na het verzorgen en reinigen van het haar dien je het product aan te brengen op de hoofdhuid. Het is niet gebruikelijk om de lotion uit te spoelen na het aanbrengen. Hierdoor zal de lotion gedurende lange tijd zijn werk doen en blijven doen voor je hoofdhuid. Op die manier zal het gewenste resultaat behaald worden. Na het aanbrengen van de lotion kan je het haar gewoon stylen op de manier waarop je gewend bent.

Haarlotion VS Haarserum

Een haarserum is ontwikkeld om het haar te beschermen tegen externe invloeden. Het legt als het ware een laagje om het haar heen, hierdoor is het haar beschermd. Bij het verzorgen van het haar kan een serum samen met een lotion gebruikt worden. Het grootste verschil is dat een serum het haar enkel beschermd terwijl een haarlotion het haar voornamelijk verzorgt.

Een haarserum wordt vaak geleverd in een flacon met een pompje. Wanneer je het product wil gebruiken hoef je maar 1 of 2 druppeltjes aan te brengen in het haar. Als je te veel gebruikt zal het haar vet ogen en aanvoelen. Het haar kan nat en droog zijn wanneer je het aanbrengt. Het haar zal zijdezacht aanvoelen én beschermd zijn tegen bijvoorbeeld de hitte van een hittetool. De lotion dient alleen aangebracht te worden op de lokken en in de puntjes, niet op de hoofdhuid.

Haarlotion VS Haarolie

Een haarolie wordt gebruikt om het haar extra te voeden en is voornamelijk geschikt voor erg beschadigd haar. Een olie voedt het haar en geeft het de verzorging die het nodig heeft. Je kan dit product op verschillende manieren gebruiken, namelijk voor het douchen, na het douchen of na het stylen. Het is belangrijk het product alleen aan te brengen op de puntjes. Masseer na het aanbrengen het product goed in het haar, hierdoor wordt het nog beter opgenomen en wordt een optimaal resultaat behaald. Gebruik echter niet te veel van het product, anders zal het haar vettig ogen en aanvoelen.

Verschillende soorten haarlotions

Er zijn haarlotions ontwikkeld die haarverlies tegengaan. De Balance Scalp Lotion van Wella SP is een haarlotion dat vooral is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze kalmerende lotion verlicht jeuk en spanning. Het verzorgt de gevoelige hoofdhuid en is pH neutraal, alcohol en parfum vrij en dermatologisch getest. Breng de lotion aan op de hoofdhuid wanneer het haar handdoekdroog of droog is. Masseer het zacht in op de hoofdhuid en spoel het niet uit. De ontstekingsremmende en hydraterende bestanddelen werken direct in de hoornlaag.

De Color Motion Scalp Protect van Wella is een beschermende lotion. Het beschermd de hoofdhuid en is te gebruiken voor bijvoorbeeld chemische behandelingen. Hierdoor zal irritatie voorkomen worden. Voor optimaal resultaat is het belangrijk de lotion te gebruiken met de bijbehorende Shampoo en lotion. Met deze fijne, milde lotion kun jij genieten van een rustige hoofdhuid, ook na het kleuren van je haar.

Heb je nog wat moeite om de juiste producten te vinden? Twijfel dat niet en neem contact met ons op. Beautyfabs staat voor je klaar, we helpen je de juiste keuze te maken. Wij weten er alles van!

Voor haar dat nog wat extra verzorging kan gebruiken, is een haar treatment een uitkomst. Neem dus gauw een kijkje bij ons ruime assortiment haar treatments!