Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Haarolie

Op zoek naar een geschikte haarolie? Beautyfabs biedt hierin een ruim assortiment om een geschikte keuze te kunnen maken. Door het gebruik van haarolie, voelt het haar weer zijdezacht aan. 

Filteren
close2

Toont 1-16 van 77 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 77 producten

Haarolie kopen bij Beautyfabs

Haarolie is uitermate geschikt voor het gebruik na het föhnen of om de puntjes van het haar extra goed te voeden. Door het gebruik van haarolie, voelt het haar weer zijdezacht aan. 

De reden om haarolie is te kopen, is omdat het haar hier een mooie glans van krijgt. Daarnaast voorkom je hiermee dat de haarpunten droog worden. Voorkom dat de olie je hoofdhuid raakt. Hierdoor kan het haar juist vettig van worden. 

Gebruik van haarolie 

Haarolie (hair oil) kan gezien worden als een extra haarverzorging om pluizig haar of gespleten haarpunten tegen te gaan. Het is de finishing touch van je gehele haarverzorgingsritueel. Omdat elke haarolie een andere concentratie of net iets andere werking heeft, is het altijd aan te raden om de gebruiksaanwijzing zorgvuldig te lezen. Zo voorkom je dat het haar onnodig vettig wordt. 

Over het algemeen is het aan te raden om niet te veel olie te gebruiken. Een paar druppels is vaak al voldoende om het gewenste effect te creëren. De druppels haarolie verdeel je allereerst in je handen en breng het daarna aan in het haar. Het is daarbij belangrijk dat de olie alleen in de haarpunten wordt aangepakt. Afhankelijk van het type olie, kan deze op droog of vochtig haar worden aangebracht. 

Nadat de haarolie is aangebracht, kun je het haar stylen zoals je zelf wilt. De meeste varianten natuurlijke haarolie hoeven niet uitgewassen te worden. Er bestaan ook een aantal haarolies die wel gewassen moeten worden. Deze kunnen vaak ‘s avonds worden gebruikt zodat de ingrediënten ‘s nachts hun werk kunnen doen. De volgende dag kan de olie worden uitgewassen met een verzorgende shampoo

Voor elk type haar een geschikte olie

Er zijn oneindig veel verschillende haartypes en elk zijn eigen behoeftes. Juist daarom bieden we bij Beautyfabs een ruim assortiment in verschillende haaroliën. Juist omdat je haar daar zo naar verlangt op zijn tijd.

Haarolie voor krullend haar

Ben je in bezit van een mooie bos krullend haar? Dan zul je vast ook soms de nadelen hiervan ondervinden. Krullend haar is namelijk vaker droger dan steil haar. Daarom is het belangrijk om voor een olie te gaan die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. Deze oliën zorgen voor de juiste hydrage en voeding. Daarnaast zorgt deze variant ervoor dat dat de haarschubben worden hersteld en dat het haar weer zal gaan stralen. 

Een variant uit het assortiment van Beautyfabs die geschikt is voor krullend haar: Aloe Vera Curls Defined Aloe Vera Oil. Deze CHI haarolie zorgt ervoor dat het haar wordt verrijkt door aloë vera.

Haarolie voor gekleurd haar

Ook wanneer je gekleurd en geverfd haar hebt, is het aan te raden om hier een product voor te gebruiken. Hierdoor kun je langer genieten van je gekleurde haren. Gekleurd haar heeft namelijk extra verzorging nodig. Het haar wordt namelijk sneller beschadigd door invloeden van buitenaf. Om de kleur zo goed mogelijk te behouden, kan een olie voor het haar hierbij helpen. 

Een natuurlijke olie voor gekleurd haar is een perfecte uitbreiding op je huidige verzorgingsproducten, zoals een shampoo en conditioner voor gekleurd haar. Bekijk hier op onze website welke producten we hiervoor nog meer aanbieden. 

Haarolie voor beschadigd haar

Heb je last van beschadigd haar? Dan kan dit door een aantal factoren veroorzaakt zijn. Vaak komt dit door het kleuren, stylen of föhnen van het haar. Juist waar je haar eigenlijk niet zo gelukkig van wordt. Factoren van buitenaf kunnen ook vaak een boosdoener zijn. Denk hierbij aan wind, zon of regen. 

Gelukkig bieden we bij Beautyfabs voldoende oliën die kunnen bijdragen aan het versterken en verbeteren van het beschadigde haar. Kies bijvoorbeeld voor de Chi Luxury Black Seed Oil Dry Oil. Dit product zorgt voor voeding en versterking van het haar. Hierdoor zal het haar weer sterk, vol en glanzend eruit komen te zien. Beschadigd haar zal met enkele druppels van dit product weer stralen! 

Haarolie en haarserum

Naast het ruime assortiment in haarolie bij Beautyfabs, bieden we ook een ruim assortiment aan in haarserum. Maar wat is nou het verschil? Wanneer moet je haarolie kopen en wanneer haarserum? 

Het grote verschil zit hem in de werking. Haarolie trekt diep in het haar om zo het haar te kunnen voeden. Haarserum daarentegen creëert een laagje om het haar heen om zo het haar te verzorgen en te beschermen. De overeenkomst in beide producten is de voedende factor. Van beide producten zal het haar weer gaan stralen. 

Het is daarnaast mogelijk om beide producten tegelijkertijd te gebruiken. Let er alleen wel op dat je beide producten met mate gebruikt. Olie kan, zoals al kort is benoemd, ervoor zorgen dat het haar vettig wordt wanneer deze niet goed wordt aangebracht. Een serum is minder vettig in zijn werking. Echter, bevelen we aan om beide producten in de lengte van het haar te gebruiken.