Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Haarscrub

Filteren
close2

2 producten

Filteren
close2

2 producten

Haarscrub bij Beautyfabs

Veel mensen zijn waarschijnlijk wel bekend met een scrub voor het lichaam of het gezicht. Wist je dat we bij Beautyfabs ook een scrub shampoos aanbieden voor het haar? 

Door een haarscrub te gebruiken, maak je het hele haar en de hoofdhuid goed schoon. Daarnaast resulteert zich dit een glanzende en volle haardos. Dat wil toch iedereen? 

Varianten in scrub shampoos Beautyfabs

Net zoals in de verschillende normale shampoos, zijn er ook verschillende varianten beschikbaar in scrub shampoos. 

Beautyfabs biedt bijvoorbeeld een variant aan die speciaal is ontworpen voor een vette hoofdhuid. Dit type product is vaak gemakkelijk uit te spoelen en stimuleert de hoofdhuid. Ook zijn er scrub shampoos beschikbaar die roos en productie ophoping bestrijden. Je zou in dit geval kunnen kiezen voor: Scrub Énergisant Purifying Scrub Cleanser

Naast een normale shampoo voor een gevoelige hoofdhuid, zijn ook hier scrubs voor beschikbaar. Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken dat een scrub de hoofdhuid beschadigd of rood maakt. Daar zijn deze scrubs speciaal voor ontwikkeld. 

Je zou daarbij kunnen kiezen voor: Scrub Apaisant Soothing Scrub Cleanser. Dit product bestrijdt droogheid, roos en schilfers. Daarnaast kalmeert de scrub shampoo het hoofdhuid. 

Naast dat er haarscrubs beschikbaar zijn voor verschillende doeleinden, zijn er ook scrubs beschikbaar die voor het haar en het lichaam kunnen worden gebruikt. Ideaal wanneer je in de ochtend niet alle tijd hebt om jezelf te verwennen met een heerlijke uitgebreide scrub. 

Het gebruik van shampoo scrub voor jou

Welke scrub shampoo je ook kiest, elke variant kan net een andere werking of aanpak hebben. Juist daarom is het belangrijk om bij al onze scrub shampoos te alle tijde de gebruiksaanwijzing te lezen. Bij sommige scrubs wordt aanbevolen om deze voor je normale shampoo te gebruiken. Bij de andere varianten juist erna. 

Een algemene tip die bij elke variant van toepassing is, is dat je niet te hard je best moet doen. Door de scrub rustig in te masseren, doet de rest zijn werk. Je wilt immers toch niet dat natuurlijke oliën van het hoofdhuid worden afgeschrobd? 

Daarom is het voldoende om een scrub voor je het gaat maar één keer per week toe te passen. Gebruik hiervoor een kleine hoeveelheid (houd een theelepeltje aan). Dit ruim voldoende om te testen hoe je hoofdhuid op de scrub zal reageren. 

Het resultaat: voller haar dat zal gaan stralen als nooit tevoren!

Voordelen van een scrub voor het haar

Elk verzorgingsproduct voor het haar heeft weer andere voordelen om het haar weer te laten stralen. Ook het gebruik van haarscrub heeft een aantal prettige voordelen die je zullen overtuigen om eens per week je hoofdhuid te scrubben. Wij van Beautyfabs zetten deze voordelen graag even voor je op een rijtje:

  1. Het gebruik van haarscrub zorgt allereerst voor een schone en frisse hoofdhuid. Door de kleine deeltjes scrub je alle restjes en schilfertjes weg. Dit is lastig te realiseren met een normale shampoo
  2. Geen jeuk meer op je hoofdhuid! De jeuk wordt namelijk vaak veroorzaakt voor stylingsproducten. Door een scrub weet je zeker dat al deze resten goed worden verwijderd van het hoofdhuid. 
  3. Minder verstopte haarzakjes. Door de scrub komen deze weer vrij wat resulteert in een vollere haarbos. Daar zeg je toch geen nee tegen?
  4. Minder vaak je haren wassen. Dit klinkt misschien gek, maar door deze goede scrubbeurt worden echt alle restjes en vettigheid verwijderd. Hierdoor is het niet nodig om nog elke dag je haren te hoeven wassen. 

Benieuwd of een shampoo scrub wat voor jou is? Bekijk dan naar ons gehele assortiment van Beautyfabs.