Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Zilvershampoo
 • Droogshampoo
 • Anti-roos shampoo
 • No yellow shampoo
 • Pigmentshampoo
 • Gekleurd haar shampoo
 • Clarifying shampoo
 • Vegan shampoo
 • Volume shampoo
 • Krul shampoo
 • Lang haar shampoo
 • Herstellende shampoo
 • Versterkende shampoo
 • Hydraterende shampoo
 • Shampoo bar
 • Pomp
Merk
 1. Biosilk 1 product
 2. Calmare 1 product
 3. Comair 1 product
 4. Fudge 7 producten
 5. Goldwell 3 producten
 6. Grazette 2 producten
 7. idHAIR 1 product
 8. Indola 3 producten
 9. Kis 3 producten
 10. KMS 2 producten
 11. Kérastase 2 producten
 12. L'Oreal 5 producten
 13. Matrix 6 producten
 14. Moroccanoil 2 producten
 15. NAK 1 product
 16. Oolaboo 1 product
 17. Redken 8 producten
 18. Schwarzkopf 8 producten
 19. System Professional 1 product
 20. Wella SP 2 producten
Haartype

No yellow shampoo

Ben je op zoek naar een product dat een koele tint geeft aan je haar of ongewenste geel- en oranje tinten neutraliseert? Dan kan no yellow shampoo je daar bij helpen.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 60 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 60 producten

No yellow shampoo kopen bij Beautyfabs

Een no yellow shampoo wordt ook wel eens aangeduid als een zilvershampoo

Zilvershampoos bevatten namelijk paarse of blauwe pigmenten voor blond, grijs of wit haar. Ook wordt een no yellow shampoo wel eens purple shampoo genoemd vanwege de pigmenten in dit product. 

No yellow shampoo gebruiken

Sta je op het punt om een no yellow shampoo (zilvershampoo) te kopen? Dan is het goed bewust te zijn van het gebruik en de werking hiervan. 

Start allereerst met een kleine hoeveelheid van dit product en het aan op nat haar. Vervolgens masseer je, net zoals een normale shampoo, het product door je haren heen. Het is vervolgens belangrijk dat je deze shampoo 30 tot 60 seconden in laat werken om het gewenste effect te creëren. Spoel vervolgens je haren uit. 

Om het beste resultaat te creëren, wordt ook aanbevolen om een bijbehorende conditioner hiervoor te gebruiken. 

Een goed punt om van bewust van te zijn, is de voeding. No yellow shampoos hebben over het algemeen geen voedende werking op het haar. Bij Beautyfabs adviseren wij daarom juist om nog aanvullende huidverzorgingsproducten te gebruiken. Hiermee voorkom je dat er een paarse gloed ontstaat in je haar. 

Door juiste de geschikte haarverzorgingsproduct te keizen, hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid shampoo. Daarnaast wordt elk haartype gelukkig van de juiste verzorgingsproducten. Bekijk daarom ook het ruime assortiment hiervan bij Beautyfabs. 

No yellow en No orange shampoo

Een product dat vele gemeen heeft met de no yellow shampoo, is de no orange shampoo. Beide shampoos zorgen ervoor dat een vervelende kleur tint uit het haar wordt geneutraliseerd. Ook zorgen beide producten dat het haar een koelere kleur zal krijgen. Toch is het verschil groot.

No orange shampoo is voor brunettes te gebruiken. Met geverfd bruin haar kun je last krijgen van een oranje, rode of koperen tint. Niet altijd waar je naar op zoek bent. Om dit te neutraliseren, wordt hiervoor blauw en violet pigmenten gebruikt. 

In tegenstelling tot no orange shampoo, is no yellow shampoo te gebruiken voor blondies. Als je geblondeerd haar hebt, kun je last hebben van een gele tint. Deze zijn, zoals eerder benoemd, te neutraliseren met violet (paarse) pigmenten. Hierdoor kreeg je weer de mooie blonde tint of (ijs) as tint in je haar zoals je voor ogen had. 

Krachtige zilvershampoo (no yellow)

Beautyfabs biedt diverse producten aan met een krachtige werking om vervelende en ongewenste kleuren weer te neutraliseren. Een geschikt doeltreffende no yellow product is bijvoorbeeld de Clean Blonde Violet Shampoo van Fudge. Deze shampoo bevat geneutraliseerde violet pigmenten waardoor ongewenste gele en oranje tinten uit blond haar worden verwijderd. 

Maar waardoor ontstaan deze gele vervelende tinten in het haar? Deze tint ontstaat meestal doordat het haar gekleurd is met haarverf. Vaak wanneer je roodtinten in het haar hebt en het blond wil verven, ontstaat er een warme gele gloed. Gelukkig bestaat er genoeg zilvershampoos die je hierbij helpen. 

Beautyfabs biedt bijvoorbeeld ook de: Goodbye Yellow Shampoo aan van Schwarzkopf. Dit product doet waar hij goed in is en zorgt voor geweldige zachtheid in het haar. Ook kan de Goodbye Yellow gebruikt worden om de ultieme Granny Grey look te creëren of om koele reflecties toe te voegen aan grijs haar.

Een andere optie zijn shampoos van Wella. Wella biedt onder andere de Silver Blond Shampoo aan. Dit product is perfect geschikt voor geblondeerd haar of haar met highlights waarbij de gele tint geneutraliseerd moet worden. Tevens zorgt dit product voor hydratatie van het haar. 

Benieuwd naar onze vele andere merken? Bekijk dan ook eens de no yellow shampoos van onder andere: KIS, Comair of Goldwell.

Hoe vaak gebruik je no yellow shampoo

Heb je al een no yellow product (zilvershampoo) in huis? Dan ben je goed op weg om vaarwel te zeggen tegen de vervelende gele tinten. Maar hoe vaak gebruik je dit product?

Bij Beautyfabs adviseren we in dit geval om de shampoo één keer te gebruiken om de drie of vier wasbeurten van het haar. De andere keren dat je je haar wast, zou je een beschermende of herstellende shampoo kunnen gebruiken. Benieuwd welke overige shampoos we hiervoor aanbieden? Bekijk dan ons aanbod hier

Heb je geen last van gele tinten maar wil je een prachtige grijze look creëren? Dan zijn de regels anders. In dit geval kun je elke wasbeurt dit product gebruiken. Grijs geverfd haar blijft namelijk niet altijd zijn kleur behouden. Daarom is het noodzakelijk om je haar elke keer met een no yellow product te wassen. 

Haar met een paarse gloed

Stel, je bent iets te enthousiast geweest met het gebruik van zilvershampoo. Of dit product heeft beter zijn best gedaan dan verwacht. In dit geval resulteert dit vaak in een ongewenste paarse gloed. Gelukkig is er een manier om deze gloed weer te laten verdwijnen, namelijk: shampoo. Zorg voor een goede en prettige shampoo voor het haar. Gebruik deze één of twee keer en de paarse gloed is verdwenen.

Vergeet niet dat vaak je haren wassen niet goed is voor je hoofdhuid. Hierdoor blijft er namelijk geen talg meer over wat resulteert in uitdroging. Daarom is het essentieel om het haar zo nu en dan goed te verzorgen. Dit kan een conditioner of een fijn haarmasker. Ook hierin biedt Beautyfabs diverse producten aan om je haar de ultieme verzorging te geven waar je haar om vraagt.