Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
 1. Accessoires 21 producten
 2. Scheren 2 producten
Categorie
 • Kappersmeubilair
 • Mobiele kapper
 • Permanenten
 • Kapmantel
 • Kappersschort
 • Kappershandschoenen
 • Kappersschaar
 • Nekmes en snijmes
 • Kappershanddoek
 • Waterspuit
 • Haarroller
 • Nekkwast
 • Holster
 • Wegwerpmateriaal
 • Overige benodigdheden
 • Salon verpakking
Merk
 1. Accessoires 2 producten
 2. Barburys 3 producten
 3. Sibel 6 producten
 4. Trend-Design 9 producten
 5. Wahl 3 producten

Kapmantel

Een van de onmisbare Kappersbenodigdheden is de kapmantel. Beautyfabs biedt een ruim assortiment aan kapmantels aan om jouw salon een nog luxere uitstraling te geven.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 23 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 23 producten

Waarom kapmantel gebruiken

Een vaste routine, zodra je plaatsneemt in de kappersstoel krijg je een mantel om. We worden meestal niet geknipt en geverfd zonder een kapmantel. Het is dan ook een van de onmisbare benodigdheden voor kappers. Beautyfabs verkoopt een ruim assortiment aan kapmantels. Klein, groot, extra lang of kinderversie, alles is mogelijk!

Het gebruik van de kapmantel heeft deels met hygiëne en klantvriendelijkheid te maken. Het product zorgt er natuurlijk voor dat dat er geen verfspatten, losse haren, of verzorgings- en stylingproducten op de kleding of de huid van de klant komen. De gladde stof van de mantel zorgt er voor dat de haren gemakkelijk op de grond glijden.

Sommige kappers maken naast de kapmantel gebruik van een knipkraag of nekpapier. Een knipkraag van rubber voorkomt dat er wordt geknipt in de kapmantel. Het biedt dus veiligheid voor het materiaal en de klant. Het nekpapier zorgt voor extra hygiëne. 

Kapmantel bestellen

Het aanschaffen van een kapmantel is aan te raden. Het product beschermt de kleding van de klant tegen het spatten van verf of het verliezen van haren tijdens de knipbeurt. De mantels zijn er natuurlijk in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Er zijn verschillende aspecten waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een kapmantel.

Zo zijn de verschillende mantels geschikt voor verschillende behandelingen. De ene is meer geschikt voor een knipbehandeling en de andere is meer geschikt voor een kleur of permanent behandeling. Ook de manier van sluiten van de kapmantel is iets waar ieder zo zijn voorkeur in kan ontwikkelen. Geef je de voorkeur aan klittenband of drukknopen?

De top drie mantel van Beautyfabs:

 1. Het Kinderkaplaken Toverfee en het Fantasia Kinderkaplaken draak zijn lakens die zorgen voor meer plezier tijdens de knipbehandeling. De kindermantels zijn beschikbaar voor meisjes en jongens. De kraag kan zo vast en los gezet worden als je zelf wil. Dit maakt dit laken een echte aanrader voor het knippen van kinderen.
 2. De Trend Design Nano Compact Kapmantel zijn professionele kapmantels, voorzien van nanotechnologie. De kapmantel sluit door drukknopen en is gemaakt van een soepele stof. Het is voorzien van materiaal dat ademend maar waterdicht is. Hierdoor is de mantel uitermate geschikt voor gebruik tijdens het verven van de haren. Het is een standaard model maar beschikt over de beste kwaliteitskenmerken. Het zorgt dan ook voor bescherming tegen chemische stoffen én haren. De sluiting aan de achterkant maakt dat de mantel voor iedereen gebruikt kan worden.
 3. De ladies Cape: deze Kapmantel is speciaal ontworpen voor dames, er zitten zakken op de voorkant en is gemaakt van 100% polyester. De sluiting werkt met drukknopen en heeft een grootte van 135x150 cm. Deze mantel is helaas niet geschikt voor een knip- of permanent behandeling, hiervoor kan de Nano Compact mantel beter gebruikt worden.

 Lange kapmantel

Voor mannen kan het fijner zijn om een grotere of langere kapmantel te gebruiken dan voor vrouwen. Daarom verkopen we verschillende lange kapmantels speciaal ontworpen voor mannen. Wij verkopen onderstaande lange kapmantels:

XL Cape For Men - Drukknoop sluiting deze mantel is speciaal voor mannen ontworpen en is gemaakt van 100% polyester. De mantel is kreukvrij en antistatisch. Er wordt gebruik gemaakt van openingen waardoor de klant van extra comfort kan genieten, de klant kan namelijk vrij bewegen. De sluiting bevat drukknopen. De afmeting is van de afmeting 148x110 cm.

XL Cape For Men – Haakjes Sluiting ook deze mantel is speciaal voor mannen ontworpen, het materiaal van de mantel is 100% polyester. Hierdoor is de mantel antistatisch en kreukvrij. De openingen die de mantel bevat zorgt ervoor dat de klant zich vrij kan bewegen. Het enige verschil met de bovenstaande cape is dat deze sluit door middel van haakjes. De afmetingen van het product zijn 148x115 cm.

Tijdens het behandelen van een klant wil je als kapper of kapster zelf ook goed beschermd zijn, daarom is het erg belangrijk je goed te beschermen tegen de chemische stoffen die gebruikt worden tijdens de behandeling. Een kappersschort en kappershandschoenen die Beautyfabs verkoopt zijn precies wat je zoekt!