Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Baard tondeuse

Ben je op zoek naar een nieuwe, best geteste baard tondeuse, je hoeft niet langer te zoeken. Beautyfabs verkoopt de beste baard tondeuses.

Filteren
close2

16 producten

Filteren
close2

16 producten

Baard tondeuse bij Beautyfabs

Beautyfabs verkoopt de beste baard tondeuses van verschillende merken, waaronder Babyliss Pro, Wahl en Oster. Een tondeuse kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is belangrijk om de tondeuse te kopen die past bij jou en je wensen. Om de tondeuse te kiezen die het beste bij jouw wensen past is het belangrijk jezelf een paar vragen te stellen.

De mogelijkheden van de tondeuses zijn erg groot. De ene tondeuse is enkel geschikt voor het bijwerken van de baard of de coupe terwijl anderen ook de neusharen en wenkbrauwen kunnen bijwerken. De keuze tussen een tondeuse dat draadloos, met draad of met accu werkt. Voor ieder budget bieden wij een geschikte tondeuse. Ook de huidige en gewenste lengte van de baard is een onderdeel dat met de keuze voor de tondeuse meespeelt.

De tondeuse goed gebruiken

Een Tondeuse kan het hoofd-, baard- en snorhaar scheren, om het gewenste resultaat te behalen is het belangrijk te weten hoe een baard tondeuse gebruikt dient te worden. Allereerst is het natuurlijk zaak te weten wat de gewenste lengte is van de baard na het scheren. Op basis hiervan kan namelijk het juiste opzetstuk gebruikt worden op de tondeuse.

Het is erg belangrijk het haar te scheren als het droog is, de baard dient gedroogd te worden door te deppen. De baard droogwrijven wordt niet geadviseerd. Dit is een van de grootste verschillen tussen het knippen en het scheren van de baard. Bij het scheren moet er tegen de haarrichting in gewerkt worden. Hierdoor blijven de haren op een gelijke lengte. Door je haren tussendoor kort te kammen komen de haren, tussen het scheren door, weer in de juiste groeirichting.

Het scheren van het haar kan een look maken of kraken. Het is belangrijk om gefocust te zijn tijden het scheren van het kapsel of de baard. Als er te veel haar is afgeschoren groeit dit haar namelijk niet binnen twee tellen weer terug. Toch is de aanschaf van een dergelijke tondeuse verstandig. Het kan je namelijk veel geld besparen. Met deze tool kun je zelf je kapsel of baard bijwerken, je hoeft minder vaak naar de kapper dan dat je eerder moest.

Goede tondeuse voor haar en baard

Het aanschaffen van een tondeuse die naar wens werkt is dus erg belangrijk. Zodra je de tondeuse hebt gevonden die bij je past zul je zeker blij zijn met het resultaat. De Wahl Super Taper Classic Series Wit is een van de tondeuses, die we verkopen, dat bij jouw baard en jouw wensen past. Deze Wahl Super Taper Cordless is licht, heeft een professionele grip en uitstraling en heeft een motor die, mits je hem goed onderhoudt en schoonmaakt, jarenlang mee zal gaan.

Bij het aanschaffen van een goede tondeuse voor jou is het belangrijk te letten op de veelzijdigheid van de tondeuse, het hebben van een snoer of juist het ontbreken van een snoer, de accessoires die bij het apparaat worden geleverd en de baardlengte. Ook het nat of juist droog gebruiken van de tondeuse, het soort messen(titanium of roestvrij stalen messen) en het gebruiksgemak spelen natuurlijk een grote rol in het kiezen van de passende tondeuse.

De BaByliss Pro Cut-Definer tondeuse Beige is een draadloze, professionele trimmer. Er wordt gebruik gemaakt van een rvs mes en wordt geleverd met 8 opzetkammen die in vijf verschillende trimhoogtes ingesteld kunnen worden, deze tool is dus zeer geschikt voor de langere baard én de korte baard. Hierdoor kunnen vrijwel alle haarlengtes bereikt worden, dit product is dus geschikt voor verschillende lengtes. Gebruik je de tondeuse liever met snoer, ook dat is mogelijk bij deze tondeuse. Deze tondeuse creëert prachtig, professioneel getrimd haar op iedere gewenste lengte. Een tool waarmee je gerust mee kunt scheren. 

De baard tondeuse onderhouden

Om de baard tondeuse die bij jou past zo lang mogelijk mee te laten gaan hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Als je een tondeuse hebt aangeschaft met een afspoelbare kop kun je de tondeuse en het scheerblad eenvoudig schoonspoelen. Het is wenselijk om de messen en de kop van de tondeuse goed schoon te houden, dit verlengt de levensduur van het apparaat.

Bij het aanschaffen van de tondeuse kan het zijn dat er olie wordt meegeleverd. Deze olie kun je gebruiken om de mesjes te smeren, hierdoor blijven deze langer scherp en soepel. De olie kun je aanbrengen op het einde van de mesjes, vervolgens zet je de tondeuse even kort aan. De olie zal de slijtage van het apparaat verminderen.

Een scheerkop en blad zullen slijten, hierdoor zal de tondeuse minder fijn werken. Dit leidt ertoe dat het scheren langer duurt en pijnlijker kan worden. De mesjes zullen namelijk de haartjes minder goed scheren, soms worden de haren zelfs uitgetrokken in plaats van geschoren. Het vervangen van de mesjes is dus een must als je merkt dat het apparaat minder goed werkt dan voorheen.

Wist je dat Beautyfabs ook regelmatig baardshampoo en baardconditioner in de aanbieding heeft? Aarzel niet en bekijk snel onze producten in de webshop!