Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Babyliss Pro 3 producten
  2. Comair 3 producten
  3. Jaguar 1 product
  4. Moser 1 product
  5. Tondeo 1 product
  6. Wahl 2 producten

Baardtrimmer

Om te kunnen genieten van een stijlvolle baard is het trimmen van je baard essentieel. Bij de aankoop van een trimmer is het belangrijk om vooraf te bepalen welk effect je wilt creëren. Bekijk voor de mogelijkheden in het assortiment van Beautyfabs. 

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Baardtrimmer kopen bij Beautyfabs

Bij het selecteren van de beste baardtrimmer is het belangrijk om te kijken naar je baardgroei. Dit kan bepalend zijn om een ideale baard te creëren. Ook bij het kopen van een baardtrimmer is het aan te bevelen om te kijken welke functies jij belangrijk vindt. Daarnaast is de prijs ook een bepalende factoren voor het kopen van een trimmer. De prijs van dit product verschilt vaak door de meegeleverde accessoires en extra functies. 

Goede baardtrimmer voor jou

Om een baardtrimmer die vinden die past bij jouw baard, is het belangrijk om allereerst een keuze te maken in een type baardtrimmer: vaste opzetkam of instelbare trimkam. Elk baardtrimmer heeft namelijk zijn voor- en nadelen. 

Bij een vaste opzetkam hoef je weinig zelf in te stellen. Je kiest een meegeleverde vaste trimkam. Deze plaats je vervolgens op de trimmer om zo een consistentie lengte te creëren. Wil je toch een andere lengte? Dan kies je een van de andere meegeleverde trimkammen.

Toch liever zelf de controle houden over de lengte? Kies dan een model met een verstelbare trimkam. Deze modellen hebben vaak een schuifknop of een draaiwiel om de gewenste trimlengte in te stellen. Deze lengte instellingen bieden als voordeel dat er verschillende lengtes in je baard kan trimmen. 

Baardtrimmer met opzuigsysteem. 

Dat er verschillende baardtrimmers bestaan voor elk type baard, zal je vast niet zijn ontgaan. Dit komt met name door de verschillende accessoires en extra functies. Een van deze extra functies is een opzuigsysteem. Je zult je misschien afvragen: waar is dit goed voor?

Net als bij het knippen van het hoofdhaar, vliegen bij het trimmen of scheren van je baard overal haren rond. Hoewel we bij een knipbeurt hier niks aan kunnen veranderen, is bij een baardtrimmer hier wel een oplossing voor. Deze functie zorgt er namelijk voor dat rondvliegende baardharen direct worden opgezogen in het reservoir. Zodra je klaar bent met trimmen, leeg je dit reservoir in de prullenbak. 

Wist je dat we bij Beautyfabs ook trimmers aanbieden met een oplaadstation in de vorm van een oplader of adapter? Naast een een opzuigssteem kan dit ook een voordeel zijn van een trimmer. Hierdoor laad je snel en eenvoudig je apparaat op wanneer het jou uitkomt. 

Verschil met een tondeuse

Voordat je de beste baardtrimmer (baard trimmer) wilt vinden, is het goed om bewust te zijn wat het verschil is met een tondeuse. Het grootste verschil zit namelijk in het doel. Heb je bijvoorbeeld een lange baard en zou je deze willen inkorten? Dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een trimmer. 

Heb je een korte baard en wil je er helemaal vanaf? Dan is een scheerapparaat hier het meest geschikt voor. Een tondeuse heeft namelijk als doel om baardharen er af te scheren. Kortom, het verschil zit hem in het afscheren of het bijwerken (trimmen). Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat jouw wensen en eisen zijn voor de aanschaf van een apparaat. 

Een baardtrimmer waarmee je dicht op de huid kan komen, komt steeds vaker voor. Hierdoor is het soms lastig om deze twee producten van elkaar te onderscheiden. Wil je toch een keer van je baard af, maar kun je alleen trimmen? Dan kan het zo zijn dat je met dit apparaat best een eind komt. Helemaal glad scheren maakt het echter wel lastiger. Toch graag dagelijks een gladde huid? Bekijk dan onze tondeuses bij Beautyfabs. 

Merken baardtrimmers bij Beautyfabs

Toch een baard laten staan? Dan biedt Beautyfabs een ruim assortiment met diverse topmerken. Ga je voor een BabylissPro, Comair, Jaguar, Moser of toch liever voor een Tondeo? Wij hebben het allemaal in huis om de beste look te kunnen creëren. Door het aanbod in verschillende merken is er altijd een geschikt product die past in je salon of ideaal is voor in huis zodat je zelf kunt trimmen. 

Het beste resultaat met trimmen

Voor veel mensen zal het trimmen van een baard niet gelijk makkelijk zijn. Daarom is het belangrijk om vooraf beeld te zoeken waar je naartoe wilt werken. Soms kan het namelijk lastig zijn om vanuit de losse pols een model te trimmen. Om het beste resultaat te creëren, kan het helpen om ook delen van het gezicht glad te scheren. Hierdoor creëer je een mooi contrast tussen de niet-behaarde en behaarde delen van het gezicht. 

Een trimmer met verschillende doeleinden

Naast dat een trimmer uitermate geschikt is voor je baard, bieden we bij Beautyfabs ook een aantal trimmers aan die voor andere doeleinden uitermate zijn. Bij Beautyfabs bieden we bijvoorbeeld ook trimmers aan voor wenkbrauwen en baard contouren. Hiervoor een kleinere trimmer beter geschikt om precisie werkt te leveren. 

Een van de producten die dit kan is de J-Cut Liner. Scheert comfortabel en is praktisch in gebruik door zijn kleine formaat. Dit product bevat batterijen waardoor het geheel snoerloos is. Daarnaast bevat dit model twee verschillende opzet modellen van 2 en 4 mm.