Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
  • Haarkleuring
  • Haarstyling
  • Barber Shop
Inhoud
  1. 30ml 5 producten
  2. 40g 2 producten
  3. 50g 1 product
  4. 60ml 1 product
  5. 175g 1 product

Hairgum

Hairgum is een professioneel kappersmerk met creatieve en inspirerende producten. Hairgum heeft zich altijd gericht op innovatie en het verschil. Dat is waarom het begon met een zeer sterk concept van unieke waxen en pomades tot en met scheer- en verzorgingsproducten.
Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

De producten van Hairgum zijn afkomstig van een Franse fabrikant en volledig gericht op herenkappers. Het merk is ontstaan 1989 wanneer het met de beroemde “pommade” de Franse kappersmarkt betrad. Dit is een olie- en wasachtige substantie om het haar in model te houden. Momenteel zijn de succesvolste producten haarwax in gomina-stijl, stylingbalsems, fixeergels, haar- en baardsprays en kleurstoffen. Hairgum is sinds enkele jaren bezig om zich te positioneren als een belangrijke speler op gebied van mannenverzorging.

Hairgum producten

Wil jij dat je haar de hele dag in model blijft? Dan zit je bij Hairgum goed. Ze hebben namelijk verschillende pommade en gels die dit kunnen realiseren. Populaire stylingproducten van Hairgum zijn de Mr. Ducktail Hair Styling Pomade en Water Plus Hair Styling met allebei zo haar uniek kenmerken. Mr. Ducktail zorgt voor een echte jaren 50 Rock’n Roll look terwijl Water Plus zorgt voor een Wet-look dat makkelijk met water uitwasbaar is.

Hairgum biedt ook een grote variatie aan kleurgels aan. De kleurgels zijn makkelijk aan te brengen en na één wasbeurt weer verwijdert.

Als laatste heeft Hairgum nog haar unieke Barber Shop lijn. Hier vind je After Shave Balm dat verzorgende en hydraterende eigenschappen bevat. En daarnaast Moustache Wax dat speciaal is gemaakt om jouw snor in model te brengen.