Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
  • Huidverzorging
  • Haarverzorging
  • Persoonlijke verzorging

Hairways

Hairways Travel Essentials

Hairways Travel Essentials is speciaal ontwikkeld voor het reizen. De flesjes van 100 ml hebben het perfecte formaat voor reizen. Daarnaast zijn de producten geschikt voor alle haartypen. De producten zijn te verdelen in 3 categorieën: huidverzorging, haarverzorging en persoonlijke verzorging.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 productenHairways Travel Essentials huidverzorging

Op vakantie wordt je huid vaak meer blootgesteld aan de zon. Het is dan ook belangrijk dat je jouw huid nog beter verzorgd dan je normaal al doet. Hairways zorgt met haar aftersun ervoor dat jouw huid goed gehydrateerd blijft. Zo kan jouw huid, net als jij, helemaal relaxen.

Hairways Travel Essentials haarverzorging

Naast dat je huid veel te verduren krijgt heeft ook je haar het niet altijd makkelijk. Een ander klimaat en andere omgeving kunnen ervoor zorgen dat jouw haar niet zit zoals je wilt. Je vindt in het assortiment van Beautyfabs daarom ook de Hairways Conditioning Shampoo. Deze conditioner voedt en hydrateert het haar intensief waardoor het haar zijn volume en glans behoudt.

Hairways Travel Essentials persoonlijke verzorging

Daarnaast kun je ook voor persoonlijke verzorging terecht bij Hairways. Denk aan een Cleansing Spray & Deo om geurtjes te neutraliseren en je huid te reinigen. Ook voor baardverzorging is er de Beard & Aftershave Lotion. Zo is jouw huid niet langer geïrriteerd na het scheren. De Intimate Moisturizer geeft jouw vakantie een spannende draai. Dit is een hoogwaardig glijmiddel te gebruiken als massagegel en geschikt voor alle types condooms en seksspeeltjes.