Menu close2

Kérastase

De schitterende producten van Kérastase ontwikkeld voor mannen en vrouwen, voldoen aan de behoefte van elk haartype. De actieve ingrediënten leveren direct zichtbare resultaten op. De producten geven je tijdens en na gebruik een ultiem luxe gevoel.

Kérastase van Beautyfabs

Kérastase is in 1964 gelanceerd en werd hiermee het eerste professionele haarverzorgingsmerk op de markt. Het brengt retail naar de salon, op deze manier werd de business van kapsalons gestimuleerd. In de jaren ’60 bezochten consumenten één keer per week de salon om hun haar te laten wassen en in een gestructureerd kapsel te laten stylen met sterke fixerende lotions en haarlakken. Kérastase lanceerde toen als leider van professionele haarverzorgingmarkt de eerste verzorgingsproducten voor het haar. Consumenten konden nu ook thuis het haar verzorgen. Kérastase ontwikkelde bijvoorbeeld het eerste haarmasker en de eerste haarverzorging voor tijdens en na het zonnen. Vandaag de dag veranderen trends snel en besteden consumenten meer in luxe en innovatieve producten dan ze ooit hebben gedaan. De veeleisende consumenten willen betere service, meer aandacht voor detail en zich speciaal voelen. Nog steeds is Kérastase de leider binnen de professionele haarverzorgingsmarkt door innovaties, baanbrekende formules en revolutionaire nieuwe concepten. Betere service, meer aandacht voor detail en het overbrengen van een speciaal gevoel is wat Kérastase ook nu nog steeds doet. Ze levert de luxe, beleving en persoonlijke aandacht waar jij zo naar op zoek bent.

Productlijnen van Kérastase

Er zijn veel verschillende lijnen ontwikkeld, er is dus voor ieder haartype een geschikte lijn producten. We zullen hieronder kort uitleggen welke lijnen verkocht worden en waar ze voor ontwikkeld zijn. Op die manier kun je gemakkelijk de producten vinden die geschikt zijn voor jou.

 • De Genesis lijn, deze is ontwikkeld voor mensen met haaruitval. Het is een anti-haaruitval versterkende verzorgingslijn. Haarbreuk wordt verminderd en de vezel wordt versterkt.
 • De Nutrive lijn bestaat uit producten die het droge haar voedt en soepel en zacht maakt.
 • De Résistance lijn bestaat uit producten die het haar reinigen, verzorgen en makkelijk te modelleren maken. Het is ontwikkeld om het haar te verfraaien.
 • De Réflection lijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het beschermt en behoudt de glans en intensiteit van het gekleurde haar.
 • De Densifique lijn is ontwikkeld om de haardichtheid te verhogen.
 • De Specifique lijn is ontwikkeld voor mensen met haar- en hoofdhuidproblemen als gevoeligheid, overtollig talg, roos en haaruitval.
 • Het Initialiste product is een treatment die een impuls geeft aan de groei van het haar. Het haar wordt sterker en krijgt meer glans. De conditie van de hoofdhuid verbetert aanzienlijk.
 • De Discipline lijn is ontwikkeld voor weerbarstig en gekruld haar. Het geeft dit haar meer definitie en elasticiteit. Het zorgt voor de perfecte beweging van het gekrulde haar.
 • De Elixir Ultime producten geeft het haar een pure glans en weelderig volume.
 • De Chronologiste lijn is ontwikkeld voor een super luxe haar ritueel. Het is een revitaliserend concentraat voor prachtig haar.
 • De Soleil producten zijn ontwikkeld om het haar te beschermen en herstellen tijden én na het zonnen. Het haar wordt beschermd, gereinigd, en verzorgd.
 • De Couture Styling producten zijn ontwikkeld om het haar massa, glans en beweging te geven. Hierdoor ontstaan de mooiste creaties.
 • De Aura Botanica lijn is ontwikkeld voor de verzorging van natuurlijk. Licht dof haar. Het geeft dit haar een gezonde natuurlijke glans zonder laagje of productresten.
 • De Blond Absolu producten zijn ontwikkeld om geblondeerd haar te neutraliseren en voeden.
 • De Fusio Scrub producten is een lijn die is ontwikkeld om het haar en de hoofdhuid diep te reinigen van vervuilende deeltjes. Vette hoofdhuid, roos en levenloze lengtes is verleden tijd.

Kerastase gaat groen

Kérastase streeft naar luxe op een duurzame manier. Er wordt bewust en lokaal ingekocht. Daarnaast zijn de formules van de producten niet schadelijk voor het milieu en gemakkelijk af te breken. De verpakkingen zijn stijlvol, uniek én gemaakt van ecologische materialen. De fabrieken produceren hun eigen energie en het waterverbruik is geminimaliseerd.

Kun je toch nog niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij ons grote assortiment aan haarverzorgingsproducten. Voor Beautyfabs is niets te gek.