Menu close2

Haarkleuring

Ben je op zoek naar een nieuwe mooie en natuurlijke haarkleur? Dan zullen de producten van KIS Kappers Verf een uitkomst zijn. Middels deze lijn heb je alle ruimte om creatief bezig te zijn.

KIS haarverf bij Beautyfabs

Een bijkomend voordeel van deze lijn is dat ze ook nog eens een herstellende werking hebben voor het haar. Deze herstellende werking bij KIS is mogelijk doordat de haarverf keratine bevat. Dit zorgt ervoor dat het haar in balans blijft en zorgt voor een prachtige diepe kleur.

Kenmerken van KIS haarverf

Naast de prachtige diepe kleur die KIS verf (haarverf) kan creëren, heeft het product nog een aantal andere mooie kenmerken:

  1. KIS Haarverf wordt namelijk niet op dieren getest, maar biedt toch de perfecte kleur en verzorging waar je haar zo naar verlangt. 
  2. KIS haarverf is teven te herkennen aan zijn intensieve haarkleuring. Door het ruime assortiment aan kleuren, zal er altijd een tint zijn die zorgt voor de perfecte kleur en daarnaast het haar voedt. Bekijk daarom onze website van Beautyfabs om het gehele assortiment te bekijken. 
  3. Deze haarverf is niet alleen geschikt voor in een kapperssalon, maar ook goed om thuis te gebruiken. Om een prachtige kleur te creëren hoef je dus niet meer speciaal naar de kapper!

Tip: Ook als je het verven van je haar iets te spannend vindt, is het mogelijk uitwasbare kleurshampoo te gaan van KIS. Beautfabs biedt hierin verschillende kleuren aan om zelf te kunnen experimenten. 

Kies bijvoorbeeld de Royal KIS Glampoo Cherry Red Colorwash. Juist wanneer je toe bent aan een kleuropfrissing of voor het weekend een andere kleur. Dan is deze colorwash het ultieme product!

KIS haarverf voor ieder haartype 

KIS biedt verschillende haarverf soorten om jouw haarverf uit te laten komen. Of je nu op zoek bent naar haarverf voor donker haar of voor grijs haar, dit merk heeft het allemaal in huis. Zelfs wanneer je klaar bent met de natuurlijke haarkleuren van KIS, is het ook mogelijk om voor een felle kleur te gaan. 

Altijd al eens blauwe haarverf, roze haarverf of rode haarverf willen proberen? Dan kan de KIS KeraDirect haarverf in dat geval een uitkomst voor je zijn. Geen kleur is te gek!

Ook biedt KIS een ander andere producten en series aan die zorgen voor 100% dekking. De KIS Kera Cream Color Haarverf (keracream color) zou hiervoor een optie kunnen zijn. Deze variant zorgt namelijk voor een intensieve haarkleuring. 

Ben je eerder op zoek naar een blondeerpoeder om het haar lichter van kleur te maken? Dan zou de KIS SnowWhite Bleach Blondeerpoeder hiervoor geschikt kunnen zijn. Dit product is tevens stuifvrij en verrijkt met Keratin Infusion System. 

Tip: Twijfel je toch bij de aankoop van een haarverf of een kleurspoeling? KIS heeft hiervoor de uitkomst! Met de Kis DMI Lotion is het namelijk mogelijk om de KIS verf te veranderen kleurspoeling!

KIS haarverf kopen

Overtuigd om voor een KIS haarverf te gaan en ben je wel eens toe aan een andere haarkleur? Dan biedt KIS haarverf een uitkomst om hier wat mee te doen. Door het ruime assortiment in verschillende kleuren en tinten, zal er altijd een geschikte kleur zijn die past bij jou gezicht en huidskleur. Hulp of advies nodig voor de juiste kleur? Bij Beautyfabs helpen we je graag!

Geverfd haar beschermen

Ondanks dat KIS haarverf een pracht assortiment heeft in kleuren en de juiste verhouding in keratine, is het altijd belangrijk om het haar goed te beschermen. Kies daarom bewust een shampoo die het haar beschermd van geverfd haar. Hierdoor zul je langer genieten van de kleur en zorg je ervoor dat het haar in topconditie blijft. Benieuwd welke producten Beautyfabs hierna te bieden heeft? Bekijk dan ons volledige assortiment in shampoos voor gekleurd haar