Menu close2

L'Oréal Professionnel

Met professionele haarverzorging van L'Oréal Professionnel geef je je haar het allerbeste. Professionele haarverzorging voor alle haartypes in diverse haarverzorgingslijnen, zodat er altijd een product is dat bij een specifiek haartype past. Shampoo, conditioner, beschermende producten of een verzorgend haarserum zorgen ervoor dat je haar in topconditie komt. Bescherm je schitterende haarkleur, maak droog haar weer glanzend of gebruik haarproducten die perfect passen bij jouw haarconditie. Jouw haar was nog nooit zo mooi!

L’Oréal Professionnel bij Beautyfabs

L’Oréal Professionnel heeft veel verschillende producten ontwikkeld op het gebied van stylen, verzorgen en kleuren.

L’Oréal verzorging

Haarverzorging is erg belangrijk maar een haarverzorging die aansluit bij de behoeften van jouw haartype en wensen is nog belangrijker. Dit is dan ook precies waar L’Oréal Professionnel zo goed in is. Binnen de haarverzorgingsproducten wordt gewerkt met lijnen zoals Série Expert en Homme Haircare. Elke lijn heeft zijn eigen kenmerken, eigenschappen en voor- en nadelen.

De Série Expert lijn daarentegen is een complete haarverzorgingslijn die bestaat uit producten om uw haar thuis en in de salon exclusief te behandelen. Deze lijn bestaat uit verschillende producten die ontwikkeld zijn voor verschillende haartypen. De Curl Contour is voor gekruld haar, de Absolut Repair voor droog haar en de Vitamino Color voor gekleurd haar. Kortom, voor ieder wat wils met deze productlijn.

L'Oréal styling

Het stylen van je haar zorgt ervoor dat jij de look kan bereiken die je zo graag zou zien. De lijnen Infinium Pure en Tecni.Art zijn ontwikkeld om jou de mogelijkheid te geven je grenzen te verleggen en meer uit je haar te halen dan dat je nu doet. De Inifinium Pure lijn bestaat uit hypoallergene en parfumvrije haarsprays met drie verschillende hold niveaus. De ultrafijne en droge haarlak heeft een hoge fixatie en laat geen geur achter op het haar.

De Tecni.Art is echt ontwikkeld om je uit te dagen. Met deze producten bereik je de looks waar je altijd van droomde. Met deze producten haal je de kunstenaar in jezelf naar boven en krijg je de kans om te spelen met je haar. Je kan het kneden in iedere denkbare vorm. Ieder model en iedere look is mogelijk met deze te gekke stylingproducten.

Haar kleuren met L’Oréal

L'Oréal heeft een ruim assortiment aan producten voor het kleuren van het haar. Het bevat simpelweg briljante permanente- en semi-permanente kleuren. De kleuringsproducten bestaan uit verschillende lijnen. Zo zijn Majirel, Inoa, Dia en Luo color de meest bekende. Deze productlijnen bestaan op hun beurt ook weer uit verschillende productlijnen. Zo bestaat majirel uit Cool Inforced, Glow, Absolu en 5 andere lijnen.

L’Oréal gaat groen

De Source Essentielle is een productlijn dat bestaat uit 100% vegan haarproducten. Het bestaat dan ook voor 80 tot 100 procent uit natuurlijke ingrediënten. De producten zijn allemaal vrij van parabenen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen.

L'Oréal Steampod

De Steampod is onmisbaar, alles is mogelijk en het gebruiken van stoom tijdens het stijlen zorgt voor een afname van de schadelijkheid van het stijlen van het haar. Het stijlen is op deze manier maar liefst 78% minder schadelijk. Deze innovatieve stijltang is het resultaat van een samenwerking tussen L’Oréal en Rowenta. Snel je haar stijlen zonder je haar te beschadigen? Met de nieuwste Steampod is alles mogelijk!

Echter is het erg belangrijk je haar te beschermen voordat je het gaat stijlen met hitte tools. Daarom heeft L’Oréal drie producten ontwikkeld om je haar te extra te beschermen. De L’Oréal Steampod Smoothing Crème voor dik haar is een beschermende crème die het dikke haar verzacht. Hierdoor is zelfs dik, weerbarstig haar binnen no time stijl. Daarnaast werkt de crème beschermend en herstellend.

De L’Oréal Steampod Smoothing crème voor dun haar is een crème dat is ontwikkeld voor dun haar, het gaat pluis tegen en beschermt het haar tegen de hitte. Daarnaast voedt het product het haar en zorgt het voor een mooie, gezonde glans. Het heeft een beschermende, herstellende werking en is erg geschikt voor mensen met gevoelig haar. De L’Oréal Steampod Smoothing serum is een serum die het haar voedt en herstelt. Het werkt beschermend, geeft het haar glans en beschermt tegen vocht. Het product is parabeenvrij.

Kun je toch nog niet helemaal vinden wat je zoekt bij de L’Oréal producten? Neem dan eens een kijkje bij alle vergelijkbare merken die Beautyfabs aanbiedt! Bij ons is alles mogelijk.