Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
 1. Accessoires 2 producten
 2. Crème 2 producten
 3. Serum 1 product
 4. Stijltang 1 product
Categorie
 • Haarverzorging
 • Haarstyling
 • Haarkleuring
 • Steampod
 • Steil & Krul
 • Man - Homme
 • Source Essentielle
 • Serioxyl
Merk
 1. L'Oreal 5 producten
 2. Sibel 1 product

Steampod

Een stijltang met Stoomtechnologie die zorgt voor 78% minder schade aan het haar en zorgt voor prachtig glad haar in no time. Door de geïntegreerde watertank is deze stijltang erg compact. Met een constante en automatische hittecontrole krijg jij het gladde haar waar je van droomt. Door gebruik te maken van de verzorgingsproducten bescherm je het haar en krijgt het een fantastische glans.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

L’Oréal Steampod

De samenwerking tussen L’Oréal en Rowenta heeft als resultaat de Steampod 3.0. Dé tool om je haar te stijlen of krullen. Het is inmiddels voor veel mensen al onmisbaar geworden voor het creëren van het kapsel die je wenst. Met deze tool is niets onmogelijk, iedere look is haalbaar. De tang beschikt over een reservoir voor gedemineraliseerd water. Dit zorgt ervoor dat er geen kalk zal ophopen in de tool. Het water in het reservoir ontwikkelt zich tot stoom en zorgt voor jouw mooi gestylede lokken.

De steampod 3.0 is de opvolger van de steampod 2.0 en beschikt over verschillende nieuwe technologieën. Het heeft een geïntegreerd waterreservoir, is 14% dunner, 37% lichter en werkt maar liefst twee keer zo snel als de oudere steampod. Het haar oogt door deze tool niet alleen stijl, ook zacht en glanzend. Genoeg reden dus om deze tool aan te schaffen en te gebruiken om jouw gewenste look te behalen.

Steampod Stijltang

Het gedemineraliseerde water, dat in het ingebouwde reservoir zit, wordt omgezet in stoom. Deze stoom is heet, hierdoor openen de haarschubben, de stoom trekt door tot in de haarvezel. Dit zorgt voor de verzorging van de kern van het haar. daarnaast zorgen de keramische platen ervoor dat het haar er glanzend, steil en zacht uit ziet. Door de dikke, keramische platen wordt zelfs dik, weerbarstig haar steil.

De nieuwste steampod gebruikt onderscheidende technologieën die niet eerder gebruikt zijn in deze lijn. Het product is dan ook wel degelijk onderscheidend van de Steampod 2.0. Zo zit er een kammetje aan de zijkant van de stijltang, hierdoor glijdt het haar gemakkelijker door de stijltang. Het haar wordt door dit kammetje ontwart en haarbreuk wordt tegengegaan. Mocht je dit kammetje toch niet zo prettig vinden, kun je deze ook altijd verwijderen.

De steampod maakt het haar 50% gladder en soepeler dan wanneer een normale stijltang wordt gebruikt. Het haar ziet er gezond en verzorgd uit. De nieuwe steampod beschikt dan ook over een systeem dat het water continu zuivert van mineralen. De ondersteunende producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de steampod dringen nog beter door in de haarvezel nadat de haarschubben openen. Waardoor het haar nog beter verzorgd wordt dan wanneer er alleen gebruikt wordt gemaakt van de stoom uit de tool.

Het is een fabeltje dat stoom het haar juist beschadigd, niets is namelijk minder waar. De stoom hydrateert het haar, de haargroei wordt bevorderd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de behandeling dringt tot diep in de haren in. De steampod 3.0 is niet alleen een tool om je haar mee te stylen, het geneest beschadigd haar!

Steampod 3.0 gebruiken

Er zijn drie verschillende standen waarop de stijltang kan worden ingesteld. De temperatuur kan ingesteld worden op deze standen, deze lopen van 180 tot 210 graden Celsius. De Hoogste stand wordt gebruikt voor dik, weerbarstig haar en de laagste juist voor fijn haar. Als je gebruik maakt van een hittetool is het belangrijk je haar van tevoren te beschermen. L’Oréal heeft drie producten ontwikkeld die gebruikt kunnen worden tijdens het gebruiken van de Steampod.

Er zijn twee producten crème, een van deze producten is speciaal ontwikkeld voor dik, weerbarstig haar terwijl de andere speciaal zijn ontwikkeld voor fijn haar. Het derde product is een serum. De producten kunnen samen worden gebruikt, maar ook los van elkaar. Kies je ervoor de crème en serum beide te gebruiken? Let dan op dat je de crème gebruikt voor de styling en het serum na het stylen. De producten hoeven alleen op de punten gebruikt te worden.

De styling tool moet je niet gebruiken op nat haar, de crème kun je echter wel aanbrengen op licht vochtig haar. als het haar droog is kun je de serum aanbrengen, hiervoor moet het haar 100% droog zijn. Als je beide producten hebt aangebracht is het tijd de stijltang te gebruiken zoals je bij alle andere tools zou doen.

Het beschermen van je haar

Voordat je je haar gaat behandelen met een hitte tool is het belangrijk je haar goed te beschermen tegen de hitte. Hiervoor kun je gewoon hitte beschermende producten gebruiken.