Menu close2

Schwarzkopf Professional

Een inspirerend merk dat nooit stopt met innoveren en het creëren van nieuwe trends. Het heeft een uitgebreid assortiment dat is ontwikkeld door kappers, voor kappers! Ben je op zoek naar de allerbeste verzorgings- en stylingsproducten of de nieuwste haarkleurtrends? Schwarzkopf Professional biedt een compleet scala met producten waardoor er voor elk haartype een product te vinden is, die daar perfect bij past. Dat is hun missie, met echte passie voor het haar!

Schwarzkopf Professional bij Beautyfabs

De producten van dit fantastische merk worden wereldwijd aangeboden. Het bevat producten die perfect passen bij iedere wens en iedere haartype. De jarenlange ervaring en manier van werken zorgt ervoor dat dit fijne merk is verkozen als ‘most trusted brand’. Dit merk heeft producten voor haarverzorging, haarstyling en haarkleuringen dat bestaat uit verschillende productlijnen.

Schwarzkopf haarverzorging

Het assortiment van Schwarzkopf is erg ruim. Het biedt werkelijk alles op het gebied van de verzorging van je haar. Regelmatig wassen met shampoo is belangrijk om de hoofdhuid schoon en in goede conditie te houden. Daarnaast helpen ze het haar er prachtig eruit te laten zien. Er zijn verschillende productlijnen met veel verschillende mogelijkheden. Er is voor iedere haartype en iedere wens een passend product. De lijnen bestaan uit shampoos, conditioners, treatments, maskers en andere verzorgingsproducten. Er worden een paar lijnen kort beschreven.

De BC Bonacure heeft een geavanceerde technologie met simpele schoonheid. Het biedt professionele producten die bij iedere haartype passen. Zo bevat het de lijnen BC Sun Protect, BC Collagen Volume Boost, BC pH 4.5 Color Freeze en nóg veel meer. Iedere lijn binnen de BC Bonacure heeft een eigen functie. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor dun tot kroezend of beschadigd haar. Je zult dus gemakkelijk vinden wat je haar nodig heeft. De BlondMe lijn biedt een totale aanpak voor blond haar. De producten beschermen het blonde haar tegen invloeden van buitenaf en versterkt de kleur. Hierdoor zal jouw mooie, blonde haar geen ongewenste gloed krijgen. De kleur blijft langer behouden. De lijn bevat producten die het haar kleuren, verzorgen én stylen!

Naast deze twee lijnen bevat de haarverzorging ook de lijnen Mad About, Goodbye Yellow en Fibreplex.

Schwarzkopf Styling

Naast de verzorgingsproducten worden ook veel stylingsproducten aangeboden. Het is dan ook het grootste merk op het gebied van haarmode. Doordat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends biedt het merk innovatieve producten om jouw wensen te verwezenlijken. De meest bekende productlijn is de OSIS+. Deze lijn is ontwikkeld voor mannen én vrouwen dat producten bevat voor het stylen of finishen van je look. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor verschillende haartypes zoals stijl, krullend, droog en fijn haar. Het is ontwikkeld voor kappers maar ook voor jou. Met deze producten wordt je uit je comfortzone gehaald. Ze inspireren je je haar te stylen zoals jij dat wilt. Ze laten je iets proberen wat je nooit eerder hebt geprobeerd. De andere productlijn voor het stylen van het haar heet Silhouette. Het biedt stylingsproducten die ontwikkeld zijn voor gekleurd haar. Ook hier is voor iedereen een product te vinden, geschikt voor zijn of haar haartype zoals een haarspray, mousse, lotion of een gel. Voor Schwarzkopf is enkel het beste goed genoeg.

Schwarzkopf 3D Men

Er is ook een lijn met producten ontwikkeld speciaal voor mannen, namelijk de 3D Men. Het is een lijn dat bestaat uit de beste styling en verzorgingsproducten voor mannen. Denk hierbij aan verschillende shampoos, gericht op de behoefte van het haar of de hoofdhuid. Het helpt te hydrateren en geeft een verfrissende sensatie.

Schwarzkopf haarkleuring

De producten voor het kleuren van het haar mogen natuurlijk niet vergeten worden. Hieronder vallen de Chroma ID, Igora, Essensity, BlondMe, Bold Color Wash en de Bond Enforcing Color Remover. Deze producten zijn ontwikkeld om je haar van een kleur te voorzien uit de laatste trends! Met de producten van dit geweldige merk is echt alles mogelijk, niets is te gek!

Kun je toch nog niet helemaal vinden wat je zoekt bij de Schwarkopf Professional producten? Neem dan eens een kijkje bij alle vergelijkbare merken die Beautyfabs aanbiedt! Bij ons is alles mogelijk.