Menu close2

OSiS+

Producten van OSiS+ zijn geen normale haarproducten, het zijn stijlwapens. Stap uit je comfortzone en creëer je look uit je dromen!

OSiS+ bij Beautyfabs

Osis+ maakt onderdeel uit van het merk Schwarzkopf. De lijn bestaan uit styling en finishing producten. De producten zijn ontwikkeld voor man én vrouw en hebben oog voor steil, krullend, glanzend en steil haar. Het is ontwikkeld voor jou én kappers, met deze producten kun je je eigen stijl creëren. Ze halen je uit je comfortzone en inspireren je je haar zoals jij wil te stylen. Deze producten laten je écht iets nieuws proberen met je haar.

Schwarzkopf OSiS+

Deze lijn bestaat uit verschillende producten, er wordt voor ieder wat wils geboden. Van gel, haarlak en verzorgingsproduct tot gepigmenteerde droogshampoo. De producten zijn ontwikkeld voor verschillende texturen. Zo wordt voor krullend haar een ander product aangeboden dan voor fijn haar. Ieder product heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zoek dus het product dat past bij jouw haartype en wensen.

Deze lijn producten is een van de best verkopende lijnen van Schwarzkopf. Dit komt mede door de kwaliteit van de producten. De lijn bestaat uit uiterst professionele verzorgingsproducten. Deze producten zijn ontwikkeld door de samenwerking met professionele kappers. Zij hebben veel ervaring op het gebied van haarverzorging én haarstyling. De lijn bestaat dan ook uit verschillende categorieën. Namelijk de prep, style, texture en finish categorie. Daarnaast mogen de gepigmenteerde droogshampoos niet worden vergeten.

Osis+ categorieën

Een goede voorbereiding is het halve werk. De prep categorie bevat dan ook vooral pre-stylers. Deze producten zorgen ervoor dat de styling op een later moment vele malen eenvoudiger gaat. De versteviging die het product het haar geeft zorgt ervoor dat jij je haar kunt stylen zoals jij dat wil. De OSiS+ hairBody is een voorbeeld van en prep product. Het styled en verzorgt het haar. De conditioner zorgt voor de bescherming van het haar en leidt tot een pracht gestyled, natuurlijke coupe.

De style categorie bevat volume creërende producten, ook krul beheersing en het beschermen van het haar tijdens hittebehandelingen. De OSiS+ Blow and Go is een van de producten die onder de style categorie valt. Dit product zorgt voor luxe zachtheid en gemakkelijke styling van het haar. De OSiS+ Sleek Flatliner valt ook onder deze categorie. Dit product beschermt het haar tegen hitte tot wel 200 graden. Het biedt een sterke controle en resulteert in langdurig, steil, glanzend en zacht haar.

Voor het aanbrengen van textuur worden de producten uit de texture categorie gebruikt. Deze bevat speciale stylingproducten zoals wax, gel en crème. Onder deze categorie vallen onder andere de gepigmenteerde droogshampoos. Ook de OSiS+ Rock hard Extreme Glue is een stylingproduct dat textuur aanbrengt in het haar. Het geeft je extreme controle over je haar en maakt iedere stijl mogelijk. Het haar blijft langdurig in model met dit fijne product.

De finish categorie bevat de producten die het haar de finishing touch geeft die het verdient. De OSiS+ Sparkler Finish is een glansspray die valt onder deze categorie. Het geeft het haar een fijne, subtiele verzorging met een lichte controle, een mooie control hairspray met een prachtige glans dus. Ook de OSiS+ Session Finish Extreme Hold hairspray zorgt voor een perfecte look. In een handomdraai wordt ongekende controle gegeven aan het haar, je haar blijft gedurende de hele dag perfect in model.

Gepigmenteerde droogshampoo

OSiS+ Boho Rebel droogshampoos zijn gepigmenteerde droogshampoos. Met dit product zeg je gedag tegen vet haar én de traditionele nadelen van droogshampoo. Deze droogshampoo is gemaakt om in de haarkleur te vervagen. De droogshampoo laat geen witte waas achter in je haar en zijn verschillende producten zo heb je het product voor brunettes, blondines en niet te vergeten donker haar.

Deze droog shampoo verfrist de aanzet en geeft het haar volume. Het haar krijgt een droge textuur en meer grip. Het is een onzichtbare styling met natuurlijk ogende resultaten. Het product is ontwikkeld voor normaal tot olieachtige haaraanzet. Door deze shampoo te gebruiken hoef je je haar minder vaak te wassen en stylen. Het product geeft je haar een lichte hold en laat geen witte waas achter.

Om je haar mooi te stylen is een goede verzorging natuurlijk erg belangrijk. Neem snel een kijkje in het ruime assortiment haarverzorgingsproducten van Beautyfabs.