Menu close2

Wella Professionals

Dankzij de blijvende ontwikkelingen binnen Wella Professional, kunnen haarstylisten de meest mooiste en creatieve looks blijven creëren. Als expert in haarverzorgingsproducten en haarkleurproducten loopt Wella altijd voorop dankzij de wetenschappelijke innovaties. Dit prachtige merk heeft producten voor haarverzorging, haarstyling en haarkleuringen dat bestaat uit verschillende productlijnen waardoor er voor iedere haartype een passend product te vinden is.

Wella haarverzorging

Dankzij het ruime assortiment met verzorgingsproducten is er voor iedere haartype een passend product te vinden. Een goede verzorging van het haar is erg belangrijk om de conditie van de hoofdhuid en het haar goed te houden maar ook om de kleur te kunnen onderhouden. De lijnen bestaan uit shampoos, conditioners, treatments, maskers en andere verzorgingsproducten. Er worden een paar lijnen kort beschreven.

Wella Invigo biedt een groot scala aan professionele producten die bij iedere haartype passen. Zo bevat het de lijnen Invigo Color Brilliance, Invigo Volume BoostInvigo Blonde Recharge en nóg veel meer. Iedere lijn binnen Wella Invigo heeft een eigen functie. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor dun tot kroezend of beschadigd haar. Je zult dus gemakkelijk het juiste product vinden wat je haar nodig heeft.

Wella Elements is geschikt voor iedereen die een steentje wil bijdragen aan een beter milieu. De producten bestaan uit ingrediënten die 99% van natuurlijke oorsprong afkomen. Omdat de producten geen sulfaten en siliconen bevatten, zijn ze zacht voor de hoofdhuid en het haar.

Natuurlijk mag de lijn Wella Nutricurls niet ontbreken. Deze lijn biedt de juiste verzorging voor krullend haar. Het zorgt voor gedefinieerde krullen die heerlijk zacht en handelbaar zijn zonder pluis! Naast deze lijnen bevat de haarverzorging ook de lijnen Color Motion, Sun, Oil Reflections, Fusion en Service Line.

Wella styling

Naast de uitgebreide verzorgingsproducten worden er ook veel stylingsproducten aangeboden. De lijn EIMI biedt een groot assortiment met producten die geschikt zijn voor allerlei haartypes. De EIMI looks zijn geïnspireerd op de catwalk. Het uiteenlopende assortiment is ontwikkeld om eindeloze variatie in kapsels aan te brengen. Met EIMI Volume geef je het haar een perfecte volume van aanzet tot aan de punten. De EIMI Texture geeft meer grip aan het haar en is geschikt om perfect gedefinieerde kapsels te creëren. Heb je last van weerbarstig haar? Dan is de EIMIS Smooth geschikt om pluizig haar onder controle te houden. Naast deze prachtige lijnen bevat de haarstyling ook de lijnen EIMI Shine en EIMI Nutriculs. Om het haar te fixeren gebruik je de EIMI Hairspray of de Performance.

Wella Steil & Krul

Wella is baanbrekend op het gebied van omvorming. De naam Wella betekend in het Duits ‘Welle’, wat verwijst naar de permanente haargolf waarvoor zij een apparaat hadden ontwikkeld. Inmiddels hebben ze trendy producten ontwikkeld voor het eenvoudig omvormen van het haar. Om het haar krullend te maken gebruik je de Creatine+ Curl of de Creatine+ Wave om prachtige golven in het haar te creëren. Wil je het haar juist stijl maken? Dan gebruik je de Creatine+ Straight.

Wella haarkleuring

Ontdek als professional de meest prachtige haarkleuringen van Wella. De wetenschap heeft inmiddels laten zien dat kleuren niet schadelijk hoeft te zijn voor het haar. Met Koleston Perfect creëer je de meest pure en natuurlijke kleurresultaten met veel diepte en glans. De permanente haarkleuring biedt tot 100% grijsdekking.

De Koleston innosense is een permanente haarkleuring speciaal ontwikkeld om het risico op het ontwikkelen van een allergie te verminderen. Het heeft een milde geur van zachte zomerbloesem. Met Blondor help je de perfecte kleuroplossing voor alle blonde lokken te creëren. De producten bieden een betrouwbare en milde oplichting voor het haar. De brede scala aan oplichtende producten resulteren van warm blond tot extra koel blond. Color Touch opent de deuren van moderne kleuring voor jou en je klanten. Ervaar de galns en levendigheid van een permanente kleurig met het gemak van een demi-permanente kleuring. Alle producten van Color Touch zijn ammoniakvrij en bieden prachtige, glanzende resultaten.

Naast deze lijnen bevat de haarkleuring ook de lijnen Illumina, Magma, Instamatic, Color Fresh, Color ID, Renew, Wellaplex en Insta Recharge.

Kun je toch nog niet helemaal vinden wat je zoekt bij de Wella Professional producten? Neem dan eens een kijkje bij alle vergelijkbare merken die Beautyfabs aanbiedt! Bij ons is alles mogelijk.