Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
  • Haarverzorging
  • Haarkleuring
  • Haarstyling
  • Steil & Krul

Wella Professionals

Dankzij de blijvende ontwikkelingen binnen Wella Professional, kunnen haarstylisten de meest mooiste en creatieve looks blijven creëren. Als expert in haarverzorgingsproducten en haarkleurproducten loopt Wella altijd voorop dankzij de wetenschappelijke innovaties. Dit prachtige merk heeft producten voor haarverzorging, haarstyling en haarkleuringen dat bestaat uit verschillende productlijnen waardoor er voor iedere haartype een passend product te vinden is.

Filteren
close2
Filteren
close2

Alles over Wella Professional

Wella biedt al meer dan 140 jaar producten en diensten waarmee haarstylisten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Productinnovatie staat centraal waardoor het merk ook zo populair is bij kappers en kappers in opleiding. Voor elk type haar, voor elke haarwens en elke look moet er een goed werkend product zijn. Wella Professional doet er dan ook alles aan om de perfect Wella haarproducten te introduceren. Alle haarproducten met eigen, unieke kenmerken. Denk aan een productlijn voor het hydrateren van je haar, een lijn voor het in shape brengen en een lijn voor bescherming van je haar. 

De geschiedenis van Wella Professional

Wella Professional is al ruim 135 jaar actief in de kapperswereld. De oprichter van Wella, Franz Stroher, stapte al jong de kapperswereld in. Hij ging in 1872 studeren om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends in het kappersvak. Hieruit ontstond de ambitie om een bedrijf op te starten rondom haarcosmetica. Waar het bedrijf eerst gericht was op pruiken groeide het later uit tot meerdere eigen haar productlijnen. Na een enorme groei heeft het bedrijf het patent voor Wella laten registreren in 1924. De Wella haarproducten worden steeds populairder en zijn later ook te koop voor consumenten.