Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Paddle brush
 • Ronde borstel
 • Polijstborstel
 • Ventilatieborstel
 • Houten borstel
 • Luxe borstel
 • Tangle Teezer
 • Ontwar borstel
Merk
 1. Barburys 3 producten
 2. CHI 3 producten
 3. Denman 4 producten
 4. Evo 2 producten
 5. Olivia Garden 2 producten
 6. Sibel 1 product

Paddle brush

Wil je jouw lange haar goed ontklitten en glad maken? Dan is een paddle brush dé oplossing. Beautyfabs biedt verschillende producten aan die passen bij jouw wensen.

Filteren
close2

15 producten

Filteren
close2

15 producten

Wat is een Paddle brush?

Een paddle brush is te herkennen aan het grote oppervlak welke is voorzien van Nylonpennen of everzwijnharen, het heeft de vorm van een peddel, hier komt dan ook de naam van het product vandaan. De borstel bevat door het grote oppervlak meer pinnetjes waardoor je minder vaak door het haar hoeft te borstelen. Het wordt dan ook vooral gebruikt om lang, vol of veel haar te ontklitten, glad of stijl te maken.

De veerkracht van het kussen maakt dat de borstelpennen soepel door het haar kunnen manoeuvreren. Vaak zijn de pennen voorzien van eindbolletjes, bij borstels die bedekt zijn met zwijnenhaar is dit echter niet het geval. Met een borstel kun je het haar stylen, krullen en ontklitten. Door de manier waarop de borstel gebruikt wordt, kan ook meer volume gecreëerd worden.

Beautyfabs biedt borstels aan met synthetische borstelharen en natuurharen. Een borstel met synthetische of nylon borstelharen zal beter passen bij dik haar. Dunner en fijn haar past beter bij een borstel met zwijnenhaar.

Welke Paddle brush kopen?

Het is bij alle producten en tools, die je gebruikt voor je haar, belangrijk het product te kiezen die past bij je eigen wensen, eisen en de manier waarop je het product zult gebruiken. Kort gezegd zijn er 4 soorten borstelpennen die het meest voorkomen, dit zijn borstelpennen van zwijnenhaar, nylon pennen, nylon en zwijnenhaar pennen en borstels met metalen pennen. Bij het kopen van een borsten moet je letten op verschillende aspecten. Wij helpen je de juiste borsten te kopen.

Door middel van twee vragen kun jij achterhalen wat de juiste borstel is voor jouw wensen en haartype. Het is belangrijk je eerst af te vragen wat je precies wil doen met je haarborstel. Wil je het haar ontklitten en glad maken? Dan is een paddle brush wat je zoekt! Of zoek je juist een borsten die je haar styled, krult of volume creëert? Dan past bijvoorbeeld een vent brush beter bij je.

Ook het soort haartjes en pennen die de borstel bevat zijn belangrijk voor de keuze welke borstel bij je past. Een paddle brush kan nylon of synthetische pennen bevatten, deze passen goed bij dik, lang en weerbarstig haar. Ook kan de borstel zwijnenhaar gebruiken om de haren te borstelen, deze borstel past goed bij fijn en kort haar.

Als je let op het doel van de borstel en het soort haartjes of pennen waarover de borstel beschikt kun je een passende borstel vinden. Natuurlijk kun je ook rekening houden met je eigen wensen. Heb je door ervaring geleerd dat je een borstel met bolletjes op de pennen, een kussen of extra grip fijn vindt, kun je hier natuurlijk ook je keuze op baseren.

Een paddle Brush voor mannen 

Beautyfabs biedt niet alleen borstels aan voor het kapsel, ook bieden we borstels aan voor de baard en snor haren. De Burburys Ray Palm Brush is hier één van. Deze borstel brengt de talgproductie van de haren op gang, hierdoor zien de baard en snorharen er gezond en mooi uit. Ook de Burburys Leo Military Style Brush heeft deze werking voor de baard en snor. Een borstel speciaal ontworpen voor mannen dus.

Een paddle Brush voor Vrouwen

De EVO Contrad Natural Bristle Dressing Brush maakt gebruik van zwijnenhaar en is door het speciale ontwerp uitermate geschikt voor lang, dik haar maar ook fijn, kort haar kan zeer goed geborsteld worden met deze tool. De borstel is gemaakt van FSC gecertificeerd hout, de natuurlijke oliën worden door het haar verspreid en het haar wordt glad geborsteld. Het zorgt ervoor dat je haar er natuurlijk en gezond uit ziet, een echte aanrader dus.

De Denman D83 Large Paddle Brush Porcupine is een borstel die het haar ontwart, verzorgt, polijst en styled. Er wordt gebruik gemaakt van varkenshaar met een nylon pin. Deze tool kan gebruikt worden met water en eventueel zeep, het is resistent tegen chemicaliën en hitte. Het is erg licht en de borstel ligt comfortabel in de hand. Alle types haar kunnen geborsteld worden met deze borstel.

Beautyfabs verkoop veel verschillende soorten borstels, is een paddle brush toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan gauw een kijkje bij ons ruime assortiment haarborstels, hier vind je zeker de borstel die bij jou past!