Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Puntkam
 • Afro kam
 • Toupeerkam
 • Grove kam
 • Knipkam
 • Vorkkam
 • Stylingkam
 • Houten kam
Merk
 1. Comair 5 producten
 2. Denman 2 producten
 3. Evo 1 product
 4. Fejic 3 producten
 5. Hercules 3 producten
 6. Sibel 1 product
 7. Wahl 1 product

Grove kam

Met een grove kam breng je je beschadigde haar verantwoord in model. Door de brede vertanding ontstaat namelijk niet te veel wrijving met je haar. Beautyfabs biedt een ruim assortiment grove kammen aan, er is dus voor ieder wat wils!

Filteren
close2

16 producten

Filteren
close2

16 producten

Grove kam gebruiken

Een grove kam kan om meerdere redenen gebruikt worden. Zo kan het gebruikt worden voor dik, onhandelbaar of krullend haar maar ook voor beschadigd haar is deze kam erg geschikt. Het is een ideaal styling product om het haar mee te verdelen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten grove kammen. Zo verkopen we antistatische kammen, kammen met of zonder handvat, hittebestendig materiaal en zeer brede of juist minder brede vertanding.

De grove kammen zijn bedoeld om de haren te ontwarren. Ook kunnen deze kammen een conditioner of kleurmousse gemakkelijk door het haar verdelen. Een kam heeft eindeloos veel mogelijkheden. Bij het aanschaffen van een kam is het erg belangrijk dat de kam stevig aanvoelt. Op die manier kan de kam het beste de taak uitvoeren.

Een grove kam voor krullend haar

Een grove kam kan erg goed gebruikt worden voor krullend haar. Het is namelijk beter om krullend haar zo min mogelijk te kammen, hierdoor wordt het haar namelijk pluizig, de krul kan uit het haar gekamd worden. Het beste is om met je handen door het haar te kammen, als je het haar echt wil kammen is een grove kam, ook wel krullenkam de beste optie.

Een grove kam is een kam met een wijde vertanding, het is een wijde tanden kam. Hierdoor wordt het haar minder snel beschadigd dan wanneer een kam gebruikt wordt met een fijne vertanding. Een grove kam kan een handvat hebben of niet, je kunt de kam gebruiken die jij het prettigste vindt. Je kan je krullen het beste kammen als je haar nat is, door eerst een goede conditioner te gebruiken wordt het haar zachter en gaat het kammen gemakkelijker.

Omdat krullen sneller beschadigd raken dan steil haar is het belangrijk om bij de haarpunten te beginnen en van daaruit naar boven te werken. Wanneer de kam lange tanden heeft zorgt het voor nog minder beschadigingen aan het haar. Het gebruiken van hittetools op gekruld haar zorgt voor meer beschadiging. Het beste kun je dus na het kammen het haar laten drogen aan de lucht. Na gebruik dien je de kam schoon te maken, anders blijft er veel haar aan hangen.

Grove kam kopen

Beautyfabs verkoopt een ruim assortiment kammen. Onder deze kammen vallen de puntkammen, afro kammen, toupeerkammen, knip kammen, vork kammen, styling kammen, houten kammen en niet te vergeten de grove kammen. Deze kammen zijn geschikt voor dik, krullend haar en zorgen ervoor dat de haren niet beschadigen. Door de grove vertanding heeft het haar minder wrijving met elkaar en de kam waardoor de beschadigingen beperkt blijven.

De Roy Detangling Comb is een grove kam en is gemaakt van FSC hout. De kam werkt ontklittend en is speciaal ontwikkeld voor dik en krullend haar. Naast de ontklittende werking kan het product gemakkelijk gebruikt worden om het haar te verdelen. Daarnaast zal statisch haar met deze kam geen probleem zijn, deze is namelijk anti statisch. De kam beschikt niet over een handvat en is erg gemakkelijk in het gebruik.

Is een grove kam toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien is een afro kam meer wat je zoekt, neem een kijkje bij ons ruime assortiment!