Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Puntkam
 • Afro kam
 • Toupeerkam
 • Grove kam
 • Knipkam
 • Vorkkam
 • Stylingkam
 • Houten kam
Merk
 1. Comair 7 producten
 2. Denman 7 producten
 3. Dupont 1 product
 4. Fejic 10 producten
 5. Hercules 12 producten
 6. Oster 1 product
 7. Sibel 6 producten
 8. Wahl 2 producten

Knipkam

Bij het knippen van het haar is het onmisbaar, een goede knipkam, ook wel kapperskam genoemd. Of je nu het haar wil stylen, ondersteuning zoekt bij het knippen of het haar wil ontklitten. Een knipkam is precies wat je nodig hebt!

Filteren
close2

Toont 1-16 van 46 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 46 producten

Soorten kammen van Beautyfabs

Er zijn allerlei verschillende soorten kammen. Iedere kam heeft zijn eigen voor en nadelen, iedere kam kun je ook op een bepaalde manier gebruiken. Het is dan ook best lastig om te bepalen welke kam jij nu eigenlijk precies nodig hebt. Een korte uitleg over de verschillende kammen kan dus niet kwaad. De kammen die we gaan uitleggen zijn de toupeerkam, de puntkam, de zakkam en de knipkam.

Een toupeerkam lijkt een beetje op een puntkam, toch is er echt verschil. Dit zit hem namelijk in de vertanding van de kam. Een toupeerkam bestaat uit korte en lange pennen, dit heten onevenredige pennen. Hierdoor kan er beter getoupeerd worden met de kam. Een toupeerkam wordt voornamelijk gebruikt voor halflang en lang haar. De kam heeft vaak een puntige handgreep, hiermee kan het haar verdeeld worden. De kam is dus goed voor het kammen en stijlen van het haar.

Een puntkam is een van de meest veelzijdige kammen die we verkopen. De kam beschikt over fijne tanden. Hierdoor is het haar eenvoudig te stijlen. Ook touperen kan je met deze kam goed doen. Met de punt die dient als handvat voor de kam kan het haar verdeeld worden in verschillende secties. Een puntkam geeft je haar een perfecte, volumineuze look. Deze kam zou je eventueel ook kunnen gebruiken wanneer je de haren van iemand anders of jezelf wil knippen.

Een zakkam, of stylingkam is een veel gebruikte kam. Deze kam is ideaal om mee te nemen onderweg. Met deze kam kan je het haar mooi in model kammen. Doordat het een kleine kam betreft, is het voornamelijk geschikt voor kort haar. Ook een highlight kam wordt veel gebruikt door kappers, deze wordt voornamelijk gebruikt voor het verven of blonderen van het haar. De kam verdeelt het product goed en gelijkmatig over het haar.

Een knipkam gebruiken

Een knipkam is de meest gebruikte kam. Zeker een professionele kapper gebruikt vaak deze tool. Een dergelijke kam beschikt over fijne tanden. Hierdoor is deze kam uitermate geschikt voor het fijn uitkammen van kapsels. Ook kan de kam zoals de naam doet vermoeden erg goed gebruikt worden tijdens een knipbeurt. Een knipkam heeft een fijne en iets minder fijne vertanding en is daarom ideaal voor kort haar, halflang én lang haar.

Een knipkam kun je het beste gebruiken bij het kammen, ontklitten, stijlen en knippen. De tondeusekam of opscheerkam is een speciaal soort knipkam. De Barber Kam Zwart van Oster is een goed voorbeeld voor een opscheerkam. Deze kam is te herkennen aan de grote en brede vorm. Trimmers en tondeuses kunnen hier namelijk zonder opzetstuk gemakkelijk overheen glijden om het haar op te scheren. Doordat de kam met deze tools wordt gebruikt is deze kam van extra stevige kwaliteit.

Knipkam kopen bij Beautyfabs

We verkopen veel verschillende soorten knipkammen. Het is belangrijk de tool aan te schaffen die het beste past bij jouw haartype en wensen. Zo verkopen we kammen met een grovere vertanding of juist een fijne vertanding. Ook zijn er kammen die zijn afgeschuind of juist niet. Tenslotte kun je nog kiezen uit een tool met of zonder handvat. We bieden dus voor ieder wat wils aan. Wanneer jij dik, kroes haar hebt kan het verstandig zijn een kam te kopen die extra stevig is, ook een handvat zou verstandig zijn. De vertanding bij dit haartype dient wat grover te zijn dan bij fijn, dun haar.

De 321 Blacki Diamond Vent Styler 180 mm zou een geschikte kam kunnen zijn voor iemand met dik haar. De tool heeft namelijk aan de ene kant een vrij grove vertanding en aan de andere helft een zeer fijne vertanding. Het product is van duurzaam materiaal gemaakt, de kam zal dan ook niet broos worden na veelvuldig gebruik. Deze tool is hittebestendig, chemisch resistent, anti statisch en heeft een ongekende flexibiliteit.

De Blue Profi Line Knipkam Nr. 354 is een knipkam van hoge kwaliteit. Het is een duurzame kam. De tool beschikt over een zeer fijne en fijne vertanding. Hierdoor kun je zelf kiezen voor een grovere of fijnere verdeling van het haar. Het is zeer flexibel en de vertanding is recht afgemeten daarnaast is de kam bestendig tegen chemische haarproducten en kan de tool tegen hitte. Deze kam biedt minimale weerstand.

Denk je toch dat een grove kam beter past bij jouw haartype? Ook deze biedt Beautyfabs aan. Neem maar eens een kijkje bij ons ruime assortiment grove kammen.