Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Comair 9 producten
  2. Denman 5 producten
  3. Dupont 1 product
  4. Fejic 6 producten
  5. Hercules 5 producten
  6. Sibel 6 producten

Puntkam

Je haar ontklitten, in model brengen én touperen? Een puntkam biedt uitkomst! Beautyfabs verkoopt verschillende puntkammen die passen bij jouw eisen en wensen.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 32 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 32 producten

Een puntkam van Beautyfabs

Er zijn veel verschillende soorten haarkammen, iedere kam heeft zo zijn eigen toepassingen en voor- en nadelen. Maar welke kam heb jij nu eigenlijk nodig? We zullen de verschillende soorten kammen hier uitleggen. 

Een knipkam wordt gebruikt voor het kammen, stylen, knippen en ontklitten van je haar. Deze kan ook wel de meest gebruikte kam genoemd worden. De kam bevat wijde en fijne vertandingen. Ook de zakkam/stylingkam is een veelgebruikte kam, het maakt dat je je haar ook onderweg mooi in model kunt kammen. Dit is een kleine kam dat vooral geschikt is voor kort haar. Ook een highlight kam wordt veel gebruikt door kappers. Het wordt vooral gebruikt bij het verven of blonderen van het haar omdat deze kam de verf goed verdeeld in het haar.

Een toupeerkam lijkt op een puntkam maar er is wel degelijk verschil. Dit zit in de vertanding, een toupeerkam bestaat namelijk uit korte en lange pennen, ook wel evenredige pennen genoemd. Dit maakt dat er nog beter getoupeerd kan worden met de kam. Dit product is geschikt voor halflang en lang haar en verdeelt, kamt en styled het haar.

Een puntkam is een van de meest veelzijdige kammen die wij verkopen. De kam beschikt over fijne tanden, dit maakt dat de haren eenvoudiger te stylen zijn. Ook touperen is een van de mogelijkheden die het product biedt. Door de haren in tegengestelde richting te kammen wordt er meer volume in het haar aangebracht. De punt van de kam kan gemakkelijk gebruikt worden om de haren in verschillende secties te verdelen.

Een puntkam geeft je haar dus de perfecte, volumineuze look. Om het haar extra volume te geven gebruik je de kam door een sectie van je haar recht op je hoofd te pakken. De punt kan eenvoudig de sectie scheiden van de rest van het haar. Het is belangrijk om de sectie die je pakt niet te groot te maken, anders zal geen optimaal resultaat behaald worden. Gebruik vervolgens het kam gedeelte om de pluk haar te touperen. Ook als je je eigen haar of dat van iemand anders wil knippen is een puntkam een uitkomst.

De eigenschappen van een puntkam

Zoals net al is genoemd, zijn er veel verschillende soorten kammen. De puntkam is hier een van. De kenmerken van de puntkam zijn de evenredige pennen en dunne greep. Deze kam wordt voornamelijk gebruikt voor halflang en lang haar in verband met de functie. De kam is namelijk geschikt voor het verdelen, kammen en stylen van het haar. Het is een onmisbare tool voor iedere beauty liefhebber. Het verdelen van het haar zorgt voor de basis voor de verdere styling.

Het is belangrijk een kam te bestellen die past bij jouw haartype en bij het resultaat dat je hoopt te behalen met de tool. Er zijn veel verschillende soorten puntkammen. Zo heb je kammen met handvat, zonder handvat, fijne of grove pennen. We verkopen kammen met een metalen of kunststoffen pen, ook verkopen we kammen met twee punten en dress-out brushes. Een puntkam met toupeervertanding kan de perfecte oplossing zijn wanneer je niet kunt kiezen tussen de twee kammen.

De puntkam 385.G 8.5 is een uitstekende kam gemaakt van natuurlijk rubber en heeft afgeronde tanden. Hierdoor is de tool zacht voor het haar en de hoofdhuid. Met deze tool kun je lekker creatief zijn, het haar verdelen gaat zeer eenvoudig.

Een Puntkam gebruiken

We willen allemaal volume is het haar, een puntkam zorgt voor jouw volumineuze, flawless look! Het is belangrijk eerst je haar mooi in model te kammen. Zorg dat je voor het kammen geen producten in je haar doet, dat maakt het kammen en touperen een stuk lastiger. Pak vervolgens een deel van het haar en toupeer dit. Je toupeert alleen de binnenkant van je haar zodat de buitenkant er mooi uit blijft zien.

Gebruik een polijstborstel om de buitenste haren er mooi uit te laten zien. Als je het getoupeerde deel toch iets te overdreven is, kun je het haar een klein beetje naar beneden proberen te kammen. Style je haar vervolgens naar wens. Zit je haar perfect, gebruik dan een haarlak zodat je je de hele dag geen zorgen hoeft te maken over je haar!

Gebruik je toch liever een toupeerkam, ook deze biedt Beautyfabs aan. Neem eens een kijkje tussen ons ruime assortiment toupeerkammen en vindt de kam die bij jouw wensen past.