Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Babyliss Pro 3 producten
  2. Sibel 1 product
Aantal Warmtestanden

Krulset

Mooie, speelse en langdurige krullen. Wie wil dat nou niet. Met de krulsets van Beautyfabs zit je gebakken, neem dus snel een kijkje in ons ruime assortiment.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Krulsets gebruiken

Met een krulset krijg je prachtige krullen in het haar. Zelfs gladde haren blijven langdurig zitten. Dit komt doordat de warme rollers langer in het haar zitten dan een krultang, hierdoor blijft het haar langer in model. Bij het kopen van een krulset is het belangrijk op te letten op de grootte van de rollers. Met grote rollers maak je grove krullen, met kleine rollers maak je vanzelfsprekend kleinere krullen.

Het gebruiken van een krulset is de meest gebruikte manier om het haar te krullen. De Babyliss PRO Krulsets zijn hiervoor uitermate geschikt. Deze sets worden geleverd met 3 verschillende maten rollers. Hierdoor kun je grote, middelgrote en kleine krullen creëren. De krulset zit in een grote bak, wanneer de krullers in deze bak zitten aangesloten op stroom zullen de rollers opwarmen. Het lampje laat zien wanneer de set warm genoeg is.

Spray voor het inrollen van de rollers wat haarlak in je haar, het aanbrengen van een beetje stylingmousse kan ook helpen. Dit zorgt er namelijk voor dat het haar nog langer en beter in de krul blijft. Rol vervolgens de opgewarmde rollers in het haar, let er hierbij goed op dat ook het uiteinde van het haar is meegenomen om de roller. Anders zal er een gekke knik zichtbaar zijn in het haar. Rol altijd naar binnen. Zet vervolgens de roller vast met een van de klipjes of klemmetjes.

Spray vervolgens nog wat haarlak over de krullers heen en laat dit ongeveer 20 minuten afkoelen. Rol ze wanneer de rollers koud zijn voorzichtig uit het haar, trek er niet te hard aan. Anders kun je de krul beschadigen. Tenslotte kun je het haar nog voorzichtig door borstelen met een zachte borsten. Hierdoor krijgen de krullen een natuurlijkere look. Kortom, in een handomdraai prachtige, speelse en langdurige krullen.

Voordelen van een krulset

Wanneer jij je haar hebt gekruld met een krulset zullen je krullen gedurende de hele dag zitten zoals je het hebt gestyled. Daarnaast kan je met een krulset veel meer volume creëren in het haar. De verschillende maten rollers maken de krullen natuurlijk en zorgen ervoor dat er voor iedereen een juiste roller te gebruiken is. Er is dus voor ieder haartype een geschikte set te vinden. Wanneer je de krulset op de goede manier gebruikt zal je het haar niet beschadigen. Tenslotte is een krulset relatief goedkoop, genoeg redenen dus om een dergelijke set aan te schaffen.

Krulsets in verschillende uitvoeren en maten

Zoals al eerder genoemd is, is het erg belangrijk een krulset aan te schaffen met rollers die de juiste diameter hebben. In de meeste krulsets die we aanbieden zitten verschillende formaten rollers. Maar we bieden ook een set aan met alleen grote rollers. Ook het aantal rollers die de set telt kan meespelen in de beslissing voor een bepaalde set.

De Ceramic Pulse Krulset is een erg uitgebreide set. Het bevat 20 rollers, 20 vlinderklemmen en 20 metalen spelden. Iedere roller bevat een fluwelen, keramische coating waardoor de temperatuur beter wordt verdeeld en het haar wordt beschermd. De krullenset is snel op temperatuur en geschikt voor professioneel gebruik. 

De krulset 12 jumbo-rollers fluweel van Babyliss is een set dat sterke en krachtige krullen bereikt. De keramiek titanium coating zorgt ervoor dat de warmte goed verdeeld wordt. Hierdoor zal het haar niet gaan pluizen. De set bestaat uit 12 jumbo rollers met een doorsnede van 38 mm. de vlinderklemmen of metalen clips zorgen ervoor dat het haar goed om de roller heen blijft zitten tijdens het krullen.

De HEAT-UP Elektrische Krulset van Sibel bestaat uit 6 rollers en 3 reserve rollers in drie verschillende maten. De 9 vlinder haarspelden zorgen ervoor dat de rollers goed blijven zitten tijdens het krullen. De set warmt erg snel op en kan maximaal 130 graden worden. Het haar wordt perfect van binnenuit verwarmd, hierdoor zal het haar nog minder beschadigen. Prachtig golvend of krullend haar wordt binnen no time gecreëerd.

Advies van Beautyfabs

Heb je nog wat moeite om de juiste producten te vinden? Twijfel dat niet en neem contact met ons op. Beautyfabs staat voor je klaar, we helpen je de juiste keuze te maken. Wij weten er alles van!

Geeft een krulset je toch niet de krullen die je in gedachten had? Neem dan een kijkje bij ons ruime assortiment krultangen!