Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs

Split ender

Heb je last van gespleten haarpunten, maar ben je bang dat er weer een stuk van je haar af moet? Dan biedt Beautyfabs voor jou dé oplossing: een Split Ender (Pro)!

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Split ender van Beautyfabs

Een split ender apparaat is ontwikkeld om gespleten haarpunten in de lengtes van het haar te verwijderen. Ondanks dat kappers hiervoor meerdere manieren hebben, biedt dit apparaat voor thuis of in een salon een uitkomst!

Waarom een Split ender (Pro)?

Naast dat een split ender (pro) erg handig is om gespleten haarpunten te verwijderen, biedt deze tool ook nog een aantal andere voordelen. Het haar krijgt namelijk een gezonder glans en voelt ook nog eens zacht aan. Om deze glans en zachtheid te behouden, bieden we bij Beautyfabs ook een aantal verzorgingsproducten aan. 

Ten tweede helpt deze tool om op een veilige manier de gespleten haarpunten te knippen. Juist wanneer je graag je kappersbezoekje nog wilt uitstellen. Geen geknoei met scharen of andere middelen die helpen om gespleten haarpunten te knippen. Ook als kapper kun je snel en veilig de dode punten verwijderen. 

Ten derde, waar menig vrouw gelukkig van zal worden, is dat de split ender ervoor zorgt dat je haar dezelfde lengte behoud. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat het haar weer te kort is en eeuwen duurt voordat het weer aangroeit. 

Bijkomend voordeel: je bespaart ook nog eens geld! Het is niet meer nodig om elke vier tot zes weken naar de kapper te gaan. Deze tool maakt het mogelijk om het heft in eigen handen te nemen. Beautyfabs biedt daarom ook mooie aanbiedingen waar jij gelukkig van zult worden!

Gebruik van een Splint Ender Pro

Wil je een Split Ender Pro kopen en de voordelen hiervan hebben? Dan is het belangrijk dat je dit product op de juiste manier gebruikt. Begin daarom met het wassen van je haren met een shampoo. Een conditioner raden we hierbij af. 

Droog vervolgens het haar met een paddle brush. Hierdoor zijn de gespleten haarpunten meer zichtbaar en komen ze beter rechtop te staan. Behandel daarna het haar stuk voor stuk. Afhankelijk welk model of uitvoering je kiest uit het assortiment van Beautyfabs, zijn verschillende standen mogelijk. 

Ga vervolgens minimaal drie keer door het haar heen. Voel daarna of het haar zacht aanvoelt. Dan weet je of de gespleten haarpunten zijn verdwenen. Vervolgens kun je doorgaan naar de volgende lok. 

Tip: Leeg regelmatig het bakje om te voorkomen dat een Split Ender (Pro) niet goed zijn werk kan doen. 

Snel en veilig gespleten punten verwijderen

Een Split Ender (Pro) is uitermate geschikt om snel en veilig gespleten haarpunten te verwijderen. Wist je dat je binnen 30 minuten al weer gezond en glanzend haar kunt creëren? Ideaal als je zelf geen kapperservaring hebt en tijd wilt besparen. Daarnaast is deze tool vooral erg veilig omdat je zelf verder niet in contact komt met scharen of messen. Door de ingebouwde trimmer wordt moeiteloos gespleten haarpunten verwijderd. 

Onderdelen van een Split Ender (Pro)

Afhankelijk van het model en type, bestaat een Split Ender in een aantal onderdelen. Wanneer je een Split Ender (Pro) bestelt ontvang je uiteraard het apparaat zelf. Deze bestaat, afhankelijk van het model, in een aantal trim standen. Dit kan ⅛ inch zijn (0,3 cm) of ¼ inch (0,6 cm). 

Daarnaast bevatten alle modellen een handleiding. Beautyfabs beveelt aan om deze nauwkeurig door te lezen om het maximale resultaat te behalen. Ook bevatten alle modellen een adapter. Deze is nodig om het apparaat te kunnen opladen en te gebruiken. 

Ten slotte worden in sommige gevallen nog mesjes aangeleverd. Deze kunnen worden gebruikt om de huidige mesjes te vervangen wanneer deze versleten of bot zijn. Echter, gaan de huidige mesjes voor een lange tijd mee.