Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Krultang
 • Stijltang
 • Föhn
 • Wafeltang
 • Krulset
 • Split ender
 • Steampod
 • Tondeuse
 • Trimmer
 • Haarborstel
 • Kam
Merk
 1. Babyliss Pro 14 producten
 2. CHI 4 producten
 3. GHD 1 product
 4. Moser 1 product
 5. Original 3 producten
 6. Sibel 1 product
 7. Wahl 1 product
Automatisch Uitschakelen

Stijltang

Een stijltang is een warmtetool waarmee in korte tijd een hip, stijl kapsel gecreerd kan worden. Beautyfabs biedt een ruim assortiment aan, neem dus snel een kijkje!

Filteren
close2

Toont 1-16 van 25 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 25 producten

Welke stijltang voor mijn haar?

Het is belangrijk een stijltang te kiezen die past bij jouw haartype en je wensen. Daarom zou je je moeten verdiepen in de verschillende stijltangen, zo kun je een weloverwogen beslissing maken. Bij het kopen van een stijltang kun je op verschillende eigenschappen letten. Wij helpen je de beste keuze te maken zodat jij je wensen kunt verwezenlijken!

Eigenschappen van stijltangen

De materiaalsoort van de platen die de stijltang bezit, is een van de eigenschappen waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een stijltang. Ook de manier van stijlen, de draaibaarheid van de kabel, de snoerlengte, de breedte van de platen, de prijs en de regeling van de temperatuur van de tool zijn eigenschappen waarop jij de keuze voor de stijltang kunt baseren.

Beautyfabs verkoopt de beste stijltangen met verschillende soorten platen. Zo verkopen we platen met een keramische coating, keramische platen, titanium platen en platen van tourmaline gesteente. Een stijltang met keramische coating is goedkoper dan een tang met keramische platen, echter is de kans op slijten groter. Wanneer dit is gebeurd komt het haar in contact met de laag onder de coating. Hierdoor kan het haar beschadigen. Dit is bij een stijltang met keramische platen niet het geval.

Deze tool met keramische platen is geschikt voor fijn tot normaal haar en beschermt het haar tegen hitte. De platen zorgen voor een anti-frizz werking, het haar wordt minder statisch. Een tang met titanium platen is geschikt voor dik, stug haar en beschermt het haar het beste tegen hitte. Een stijltang met tourmaline gesteente is gemaakt van keramiek of titanium samengevoegd met tourmaline. Deze tool is geschikt voor ieder haartype en maakt het haar ongekend glad.

Stoom stijltang:

De nieuwste soort stijltangen zijn stoomstijltangen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Er worden warmteplaten gebruikt op je haar te stijlen, door deze platen wordt hete stoom geblazen. Deze stoom verzorgt het haar, de stoom maakt dat de haarschubben open gaan. Hierdoor trekt de stoom en de verzorgingsproducten goed in het haar. Hierdoor wordt de haarvezel verzorgd door de stoom. Daarnaast gaat het stijlen met deze tang vele malen sneller dan bij een normale stijltang.

De Steampod 3.0 is een stoomstijltang dat is ontwikkeld door L’Oréal in samenwerking met Rowenta. Deze goede stijltang maakt iedere look haalbaar. Gekruld of steil, alles kan. De stoom zorgt ervoor dat het stijlen van je haar maar liefst 78% minder schadelijk is dan wanneer een normale stijltang wordt gebruikt. Het product is 37% lichter, 14% dunner en werkt met een geïntegreerd waterreservoir. Daarnaast werkt de tang twee keer zo snel als zijn voorganger.

Zelfs dik, weerbarstig haar wordt door de steampod steil. Door middel van het kammetje dat aan de stijltang is bevestigd kan makkelijk door het haar gegleden worden. Het haar wordt maar liefst 50% gladder en soepeler. Het haar ziet er erg gezond en verzorgd uit.

Stijltangen van Beautyfabs

De BaByliss Pro BabySleek Mini Stijltang is een tool met keramische coating en is de ideale reis stijltang. De tang is vrijwel direct op temperatuur en kan overal ter wereld gebruikt worden door de dual Voltage. De tang wordt verhit tot 200 graden. De tool kan gebruikt worden op alle haartypen. En beschikt over een snoer dat maarliefst 2 meter ver reikt. Deze tang werkt eenvoudig en valt onder de goedkopere prijsklasse.

De volumeox is een stijltang met keramische tourmaline platen, de tool combineert een stijl-, krimp- en krultang in een door de 3 verwisselbare platen. De tang geeft volume en zorgt voor een mooie verzorgde look. De tool schakelt automatisch uit na 90 minuten en beschikt over een meedraaiend snoer van 2,8 meter. De temperatuur kan zelf ingesteld worden en loopt van 100 tot 180 graden. Kortom, een multifunctionele stijltang.

De LAVA Hairstyling Iron is een tool die gebruik maakt van keramiek en Vulkanisch lava. Deze geleiden de warmte van de tool goed en hebben een lange levensduur. De tang heeft een modern digitaal display, hierop kun je de temperatuur instellen. De temperatuur kan variëren tussen 80 en 230 graden in stappen van 5 graden. met deze tool zul je de gladde en strakke haarlokken creëren uit je dromen zonder het haar te beschadigen. 

Om je haar te beschermen voor het gebruik van een hittetool is het belangrijk hitte beschermende producten te gebruiken. Gelukkig biedt Beautyfabs een ruim assortiment beschermende producten aan!