Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Babyliss Pro 4 producten
  2. Comair 3 producten
  3. Efalock 1 product
  4. Jaguar 1 product
  5. Moser 1 product
  6. Tondeo 2 producten
  7. Wahl 4 producten

Alle trimmers

Een trimmer kan multifunctioneel inzetbaar zijn. De functie dit apparaat wordt vaak verward met de functie van een tondeuse. Het verschil tussen een trimmer en tondeuse is dat een tondeuse over het algemeen bedoeld is om het grove werk op te pakken. Met deze krachtige motor scheer je moeiteloos een groter haaroppervlak weg.

Filteren
close2

16 producten

Filteren
close2

16 producten

Gebruik trimmers

Een haartrimmer wordt daarentegen vaak gebruikt om de haren op een nauwkeurige wijze te voorzien van strakke contouren. Vanwege het kleine formaat ligt een trimmer beter in de hand. Hiermee kun je veel preciezer te werk gaan waardoor het eenvoudig is om op gedetailleerd niveau te werken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van deze twee apparaten te krijgen. Ga voor de Babyliss Pro Cut-Definer + Tondeuse als je liever een trimmer en tondeuse in één wil.

Professionele baardtrimmers

Ben je van plan om een professionele baardtrimmer te kopen? Dan ben je aan het goede adres! Beautyfabs heeft voor jou de beste baardtrimmers in de aanbieding. Het aanbod is breed en voorzien van hoge kortingen. Een goede trimmer kies je op basis van de lengte van je baard. Ga bij jezelf na hoe lang jij je baard wil hebben. Vervolgens kies je het aantal millimeters. Een trimmer tot een lengte van 10 millimeter is geschikt voor een korte baard. Mocht je liever voor een gemillimeterde baard gaan, dan is een trimmer met een lengte tot 3 millimeter beter voor jou weggelegd.

Daarmee is je keuze nog niet gemaakt! Let niet alleen op de gewenste lengte van je baard, maar ook op andere praktische zaken. Kies bijvoorbeeld voor een trimmer die fijn in de hand ligt of voor een snoerloze trimmer wanneer extra flexibiliteit gewenst is. Een trimmer die aan deze wensen voldoet is onder andere de snoerloze Babyliss Pro FX trimmer. Deze Babyliss trimmer heeft een goede greep dankzij de ergonomische vormgeving en bevat roestvrijstalen precisiemessen. Met deze precisiemessen kun je op een eenvoudige wijze de contouren van de baard versterken.

Neus- en oortrimmers

Naast haar- en baardtrimmers heeft Beautyfabs ook aanbod in neus- en oortrimmers. Deze trimmers hebben een kleinere kop die op een gemakkelijke en veilige manier ongewenst haar verwijderd. De Babyliss Pro neus- & oorhaartrimmer werkt met een circulair systeem waardoor deze praktischer en veiliger is dan een schaar. Bovendien is deze trimmer gemakkelijk schoon te maken doordat de kop afneembaar is. De Efalock Microtrimmer Slim heeft als voordeel dat het een roestvrijstalen scheerhoofd bevat. Deze trimmer is heel simpel schoon te maken met het bijgeleverde schoonmaakborsteltje.

Wenkbrauw trimmers

Voor het trimmen van de wenkbrauwen is het wel zo fijn om een trimmer te hebben waarmee je nauwkeurig te werk kunt gaan. Deze heeft idealiter een fijn en klein opzetstuk. Hiermee kun je op de meest smalle plekken het haar verwijderen en de contouren van de wenkbrauwen én baard strak bij te werken.

Trimmers zoals de Babyliss Pro Precision Pen of de Jaguar J-Cut Liner bieden voor dit soort situaties een fijne uitkomst. Deze apparaten trimmen veilig en met precisie de ongewenste haren. De Babyliss Pro Precision Pen is voorzien van twee messen. De brede kant is effectief voor grotere haaroppervlakken, zoals lichaamshaar. De smalle kant van het opzetstuk kan gebruikt worden voor kleinere oppervlakten waar meer zorgvuldigheid vereist wordt. De Jaguar J-Cut liner is een wenkbrauw- en baardtrimmer ineen. Deze trimmer wordt geleverd met twee opzetstukken van 2 en 4 millimeter.