Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Comair 3 producten
  2. Goldwell 7 producten
  3. Indola 4 producten
  4. Kis 1 product
  5. L'Oreal 6 producten
  6. Matrix 2 producten
  7. Redken 1 product
  8. Schwarzkopf 5 producten
  9. Wella 7 producten

Blondeerpoeder

Met de blondeerpoeders van Beautyfabs kan het haar geblondeerd worden. Blondeerpoeder zorgt namelijk dat het haar een lichtere kleur krijgt.

 

Filteren
close2

Toont 1-16 van 37 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 37 producten

Blondeerpoeder van Beautyfabs

Blondeerpoeder wordt met waterstofperoxide gemengd om het haar lichter te maken. Afhankelijk van de sterkte van peroxide wordt het gewenste resultaat geleverd. Daarnaast verschilt de inwerktijd per haartype. 

Beautyfabs heeft een breed assortiment aan blondeerpoeders van de beste merken met het gewenste kwaliteit. Enkele merken van blondeerpoeder die aangeboden worden in de shop zijn: Schwarzkopf, L’Oreal, Wella en Goldwell

Haar blonderen met blondeerpoeder

Kies altijd voor professioneel blondeerpoeder. In dit product zitten in ingrediënten die zorgen voor een sterke tot zeer sterke ontkleuring van het haar. Daarnaast bevat dit product keratine en andere stoffen om ervoor te zorgen dat het haar minimaal wordt belast. 

Bij het blonderen van het haar, loop je het risico dat er geeltinten ontstaan. Het is daarom aan te raden naast blondeerpoeder (blauwe blondeerpoeder) ook een product aan te schaffen die de haarverzelfs versterkt. Schwarzkopf Blond Cool Lift is hiervoor een aanrader en geeft daarmee een mooie blonde lokken. 

Heb je alsnog last van gele tinten in het haar na het blonderen? Dan is een anti-geel shampoo ook aan te raden. Deze shampoos zorgen ervoor dat je de gewenste kleur en gloed weer in je haren krijgt. 

Haar lichter maken

Het haar lichter maken is niet voor elk haartype eenvoudig. Met name voor donker haar is het soms lastiger om het haar echt een lichte kleur te geven. Daarom is het aan te raden om voor geschikte professionele producten te gaan. Een professioneel product zorgt ervoor dat de haren tijdens en na de behandeling optimaal verzorgd worden.

Heb je op dit moment donker haar? Dan wordt aangeraden om voor extra sterke blondeerpoeder te kiezen. Er zit namelijk grote verschillen tussen elk blondering poeder. Om te controleren of het ontkleuring goed pakt, zou je een klein stukje van het haar kunnen testen. Dé ideale oplossingen om te achterhalen hoe het product reageert op jouw haar.

7 tinten lichter

Onder andere de merken die Beautyfabs verkoopt (Wella, Goldwell, Schwarzkopf, L’Oréal of KIS), kunnen het haar tot wel zeven tinten lichter maken. Het is daarom uitermate belangrijk om een product te kiezen van kwaliteit om dit resultaat te bereiken. Afhankelijk van het gekozen merk of product, zijn de lichtere tinten in je haar binnen 10 tot 15 minuten zichtbaar. 

Van bruin naar blond haar

Wanneer je hebt besloten het haar lichter te maken, wordt vaak ontkleuring aangeraden. Ideaal wanneer je haren al wat lichter is. Maar wat als je donker haar hebt?

Van donker haar naar honingblond of lichtblond gaat niet zo eenvoudig. Daarom is ontkleuring extra belangrijk. Wanneer je geen ontkleuring gebruikt, is de kans groot dat het je haar verandert in een oranje of zelf rode gloed. In sommige gevallen is het mogelijk dat er een blauwe gloed tevoorschijn komt.

Voorkom deze fouten en kies vooral eerst voor de juiste ontkleuring (bleken). Dit middel dringt in de haarschacht en drijft de kleurmoleculen uiteen. Het effect: zichtbaar lichter haar. 

Blondeerpoeder kopen

Om het haar lichter te maken is het mogelijk om dit te laten doen bij een kapperszaak. Echter, maakt Beautyfabs het ook mogelijk om de juiste middelen hiervoor in huis te halen. Door het brede assortiment kun je verschillende hoeveelheden, sterktes en varianten kiezen. 

Zo bieden we kleine verpakkingen aan van 50 gram, maar ook varianten van 400 gram blondeerpoeder. Afhankelijk van jouw wensen en eisen is er altijd een geschikt product voor jou!

Wist je dat Beautyfabs ook regelmatig blondeerpoeder in de aanbieding heeft? Aarzel niet en bekijk snel onze producten in de webshop!