Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Kleuren
 • Henna
 • Uitwasbaar
 • Ammoniakvrij
 • Semi-permanent
 • Vegan
Haartype
 1. Alle haartypen 795 producten
 2. Blond haar 2 producten
 3. Geblondeerd haar 1 product
 4. Gekleurd haar 11 producten
 5. Grijs haar 9 producten

Haarverf

Ben je toe aan een nieuwe coupe? Ga dan voor een professionele haarkleuring van Beautyfabs. Bij ons vind je een ruim assortiment aan producten om het haar vakkundig te kunnen kleuren of ontkleuren.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2284 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 2284 producten

Is het tijd voor een nieuwe look en wil je een andere kleur in je haar? Of wil je de grijze lokken nog even camoufleren? Haarverf geeft je hierin oneindig veel mogelijkheden. Voor dat je jouw haar kleurt moet je met een paar dingen rekening houden. Wil je een permanente haarkleur of toch iets tijdelijks, moet het uit wasbaar zijn, vegan of ammoniakvrij? En niet te vergeten het allerbelangrijkste, de kleur. Want die ga je natuurlijk elke dag met je meedragen!

Permanente haarverf

De naam zegt het eigenlijk al, de kleur is permanent en zal dus uit jouw haar moeten groeien en/of overgeverfd moeten worden als je van de kleur af wilt. Permanente haarverf is tegenwoordig niet alleen verkrijgbaar in verschillende tinten traditionele haarkleuren, maar in vrijwel elke kleur die je kan bedenken, dus ook blauw, groen en paars.

Uitwasbare haarverf

Dit type haarverf is na een paar wasbeurten uit jouw haar verdwenen. Ideaal dus als je een keer iets nieuws wilt proberen om te kijken of het staat, of als je voor een feestje of festival tijdelijk een andere kleur in jouw haar wilt.

Semi-permanente haarverf

Semi permanente haarverf is evenals uitwasbare haarverf met een paarwasbeurten uit jouw haar verdwenen. Net na het verven zal de kleur nog vrij intens zijn, maar dit zal lichter worden naarmate het haar vaker gewassen wordt.