Menu close2

Semi-permanent

Weet je nog niet helemaal zeker of je definitief van kleur wil veranderen? Dan is een semi-permanente haarkleuring de oplossing voor je!

Filteren
close2
Filteren
close2

Semi-permanente haarkleuring van Beautyfabs

Het gebruik van een semi-permanente haarkleuring komt steeds vaker voor. Niet alleen bij vrouwen, ook bij mannen wordt het populairder. Dit product is een milde maar intensieve kleuring. Doordat er geen gebruik gemaakt wordt van ammoniak zal je haar op een veilige manier kleuren. Door de semi-permanente eigenschappen zal de kleur na enkele wasbeurten vervagen. De eigen haarkleur zal dan langzaam tevoorschijn komen.

Ook voor grijze haren is deze haarkleuring een uitkomst. Het geeft het haar naast een mooie, nieuwe kleur namelijk ook extra verzorging en een prachtige glans. Er worden veel verschillende kleuren aangeboden, er is dus voor ieder wat wils.

Soorten haarkleuring

Er zijn verschillende soorten haarkleuringen. Zo worden er semi-permanente, demi-permanente en permanente haarkleuringen aangeboden. De term demi en semi betekenen eigenlijk hetzelfde. Ze staan voor iets dat niet heel is, ze staan voor de helft van iets. Een semi-permanente haarkleuring zal dus na enkele, ongeveer 1 tot 3 wasbeurten vervagen waardoor de eigen haarkleur weer tevoorschijn komt. Het product biedt tot 30% grijsdekking.

Een demi permanente haarkleuring zal de kleur ongeveer 6 tot 10 wasbeurten behouden. De kleur zal in het begin intens zijn, daarna zal deze vervagen totdat het uit het haar verdwenen is. Er wordt geen ammonia gebruikt hierdoor openen de haarschubben minder en komen er minder pigmenten in het haar. Dit is tevens minder schadelijk voor het haar. Het product biedt tot 60% grijsdekking.

Een permanente haarverf zorgt ervoor dat de haarkleur definitief wordt veranderd. De kleur zal altijd blijven behouden. Een basische stof (meestal ammonia) laat de haarschacht opzwellen en opent de haarschubben, de kleine pigmenten van de kleuring en peroxide dringen binnen. De waterstof laat de pigmenten groter worden tot ze niet meer door de haarschubben passen. Hierdoor zullen ze permanent in het haar blijven. Door het haar vervolgens te wassen met een speciale shampoo zullen de haarschubben weer sluiten. Het product biedt dan ook 100% grijsdekking.

Haarkleur kiezen

Bij Beautyfabs is niets te gek, iedere haarkleur is bij ons mogelijk. We bieden haarkleuringen aan van de merken Indola, Kis, L’Oréal, Revlon, Schwarzkopf en Wella. Er kan gekozen worden uit een semi-permanente haarkleuring of een kleurspoeling.

Het is natuurlijk erg belangrijk eerst duidelijk te bepalen wat je wensen zijn. Dit betreft niet alleen de kleur, ook het merk, het soort product, het type haar dat je hebt en de inhoud van het product. Wanneer jij je blonde, gevoelige lokken zwart wil verven kan het zijn dat de haarkleuring moeilijker uit het haar gewassen kan worden.

We bieden natuurlijk de beste haarkleuring aan voor jouw haar. Natuurlijke kleuren of hippe kleuren, alles is mogelijk. Met deze producten kies je elke keer een nieuwe kleur en ontdek je welke kleur het beste bij jou staat. Een kleurkaart kan hier ook bij helpen. Als je weet welke kleur echt past bij jou kun je ervoor kiezen een permanente kleuring te gaan gebruiken.

Een opfrisbeurt door een haarverf

Je kunt ook je haar opfrissen door een haarverf met waterstofperoxide met een laag percentage. Dit product werkt als een soort bleekmiddel voor het haar. Hoe hoger het percentage, hoe lichter of donkerder het haar. Hoe hoger het percentage hoe schadelijker het is voor het haar. Wanneer jij je haar hebt geverfd is het gebruikelijk dat het haar na een tijd langzaam vervaagt. Je kunt er dan voor kiezen om 1 tint lichter of donkerder te gaan met de haarverf in combinatie met een laag percentage waterstof.

Als je een tint lichter kiest, kun je het beste een waterstof van 3% gebruiken. Wanneer je een tint donkerder kiest, kun je het beste een waterstof van 1% gebruiken. Op deze manier kun je je gekleurde haar een opfrisbeurt geven. Zo zal het haar die mooie, levendige kleur langer behouden!

Advies van Beautyfabs

Met de juiste kleurspoeling kan je iedere haarkleur bereiken. Blond, rood, blauw, roze, bruin of zwart, met onze producten is alles mogelijk. Vind je het nog moeilijk te bepalen welk product het beste werkt voor jou? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. We staan altijd voor je klaar en helpen je de juiste keuze te maken.

De perfecte haarkleur en haarverzorging gevonden? Kies de stylingproducten die passen bij je nieuwe haar en wensen!