Menu close2

Haarstyling

Volume en stevigheid of toch een zijdezachte finishing touch voor je haar? Beautyfabs verkoopt allerlei verschillende producten die je hierbij kunnen helpen!

Haarstyling met Beautyfabs

Er bestaan veel verschillende soorten stylingproducten, van haarsprays tot mousses. Beautyfabs verkoopt het allemaal zodat jij kan genieten van een perfect gestylde look. Styling producten zijn de producten die ervoor zorgen dat je haar meer volume of stevigheid krijgt. Ook zijn er stylingproducten die je haar extra glans geven of het haar fixeren.

Soorten stylingproducten

Het is belangrijk te kijken naar het resultaat dat je wenst te behalen door de producten. Ook het haartype dat je hebt heeft invloed op de producten die het beste bij jouw zullen passen. We verkopen een ruim assortiment aan producten. Zo bieden we onder andere pomade, volume poeder, haargel, haarcrème, haarwax en haarmousse aan. Maar wat doen deze stylingproducten nu precies?

Een gestylde look met pomade

Een pomade is een stylingproduct dat vooral erg geschikt is onder de mannen. Een pomade zorgt ervoor dat jij je haar precies kunt stylen zoals je wenst. Het kan het haar stijlen en opnieuw stijlen gedurende de dag doordat het product niet opdroogt in het haar. Het geeft het haar een glanzende look en geeft die heerlijke old school look. De Classic Pomade van American Crew is hiervan een geschikt voorbeeld.

Langdurig volume dankzij volumepoeder

Een goede volumepoeder geeft jouw haar de langdurige volume die je wenst. Een volume poeder zorgt voor een laagje op de aanzet van het haar. Hierdoor wordt nog meer volume gecreëerd. Het biedt stevigheid. Een spray variant zal de lengtes van het haar ook volumineus laten ogen. De StyleSign Ultra Volume Dust Up van Goldwell een geschikt voorbeeld voor een volumepoeder. Het geeft jouw fijne, futloze haar direct meer volume

Controle door haargel

Een haargel is een product dat uitermate geschikt is voor het onder controle brengen en stijlen van het haar. De Aloe Vera Curls Defined Control Gel is een goed voorbeeld. Dit product is een soft hold geld die krullend haar textuur geeft en onder controle houdt. Het definieert het haar en maakt het glad, de kroes  verdwijnt. Het product absorbeert snel en hydrateert het haar. Hierdoor ontstaan goed verzorgde en mooi gestijlde krullen over.

Een mooie matte of glanzende finish door haarcrème 

Een haarcrème wordt gebruikt om het haar onder controle te houden en structuur aan te brengen in het haar. Een crème kan een matte of glanzende finish hebben. Alles is mogelijk. Er zijn haarcrèmes ontwikkeld voor krullend haar, deze hebben namelijk vaak net wat extra verzorging nodig. De krullen crèmes zullen de krullen dan ook extra hydrateren om te zorgen voor een minder pluizige, opgerolde look. De Aloe Vera Curls Defined Moisturizin Curl Cream van CHI is hier een goed voorbeeld van.

De gewenste look door haarwax 

Een haarwax is een product dat je kan gebruiken om je haar in model te brengen. Het is geschikt voor ieder haartype en geeft het haar meer definitie en controle. De HairPlay Hybrid ClayWax van KMS is droog als een klei en vormt als een wax voor opnieuw te stylen haarstijlen. Het haar blijft maar liefst gedurende 72 uur in model. Deze wax geeft het haar een droge, matte finish.

Het haar verzorgen en meer body geven met een haarmousse

Een haarmousse is een product dat het haar kan verzorgen of meer volume en body geeft. De Healing Style Design Foam is een rijk en romige schuim. Het geeft het haar body, volume en veerkracht. Het biedt een flexibele ondersteuning met voelbare zachtheid en beschermt het haar tegen luchtvochtigheid zodat kroes voorkomen wordt. De mousse heeft een vrij sterke hold.

Advies voor haarstyling producten 

Heb je nog wat moeten om de juiste producten te vinden? Twijfel dat niet en neem contact met ons op. Beautyfabs staat voor je klaar, we helpen je de juiste keuze te maken. Wij weten er alles van!

Om je haar er op haar best uit te laten zien is het belangrijk je haar goed te verzorgen. Kijk daarom eens bij ons ruime assortiment haarverzorgingsproducten.