Menu close2

Haarverzorging

Het verzorgen van je haar is ontzettend belangrijk, hierdoor blijft je haar glanzend en oogt het gezond. Beautyfabs biedt een ruim assortiment met producten die je haar op de best mogelijke manier zullen verzorgen.

Haarverzorging Beautyfabs

Een goede haarverzorging is niet alleen beter voor je haar, ook voor jezelf. Met mooi, gezond en verzorgd haar voelen we ons natuurlijk ook veel beter. Wie wil nou geen stralend haar. Er zijn veel verschillende producten die kunnen zorgen voor de verzorging van je haar. Zo bieden we shampoos, conditioners, haarmaskers, haarserums, haarolie, beschermende producten en nog veel meer!

Een goede shampoo en conditioner vormen de basis van de verzorging van je haar. Ieder haartype heeft een andere structuur, daarom is ook iedere haarverzorging anders. Bij ieder haartype hoort dus een bepaald product. De shampoo verzorgd en reinigt het haar, de conditioner gebruik je vaak na het wassen van je haar om ervoor te zorgen dat je haar de extra verzorging krijgt die het verdient. Door de juiste shampoo met de conditioner te gebruiken wordt vaak een optimaal resultaat behaald.

Ook een haarmasker is een van de verzorgingsproducten die worden aangeboden. Met een haarmasker zul je nooit meer last hebben van droog en pluizig haar. Het geeft je haar een gezonde look en zorgt ervoor dat je haar binnenuit de nodige voeding krijgt. Er zijn verschillende haarmaskers met ieder zijn eigen werking. Shampoos, conditioners en maskers zijn de meest gebruikte verzorgingsproducten, als aanvulling hierop kan een van de andere producten een uitkomst bieden!

Verzorgingsproducten voor je haar

Een haarserum, haarolie, haar treatment, haarversteviging, haarbescherming, haarlotion en haarscrub zijn producten die we aanbieden voor de verzorging van jouw mooie lokken. Nu alleen nog even uitzoeken welk product jouw haar nu precies nodig heeft!

Een haarserum is een product dat verzorgend en beschermend werkt. Het legt als het ware een laagje om het haar waardoor de schadelijke externe factoren niet kunnen binnendringen in het haar. Je haar ziet er met een goed werkend serum binnen no time glanzend, glad en gezond uit. Er bestaan serums voor ieder type haar. De Résistance Sérum Extendioniste van Kérastase is een serum dat het haar versterkt en gezonder maakt waardoor het haar sneller zal groeien, perfect dus voor lang haar.

Haarolie is een product dat het haar extra verzorgt, pluizig haar en gespleten haren zijn met dit product verleden tijd. Iedere haarolie heeft een andere werking, zo is er voor ieder haartype een geschikt product. Zo bieden we verschillende oliën aan voor krullend haar, gekleurds haar en beschadigd haar. De Matrix Biolage Esquisite Oil Protective Treatment is een product dat voor vrijwel ieder haartype gebruikt kan worden. Het werkt voedend en beschermend, geeft zachtheid en glans én geeft pluizig haar controle.

Er bestaan veel verschillende haar treatments, sommigen hiervan kun je ook eenvoudig thuis uitvoeren. De BC Brazilnut Oil Shampoo werkt intensief voedend. Het zorgt voor een slimme verdeling van de olie zonder het haar te overbelasten. Het geeft een lichtgewicht sluier van kostbare olie, vult poreuze gaten in de haarstructuur en maakt de haarschacht glad.

Haarverstevigingsproducten geven je haar meer volume en body. Daarnaast wordt het haar gehydrateerd en oogt het haar gezond. Het haar krijgt een prachtige glans. Een multifunctioneel product dat werkt zonder het haar te verzwaren. De Uniqone Foam Treatment van Revlon is hier een uitstekend voorbeeld van.

Beautyfabs verkoopt twee soorten beschermende producten. Namelijk producten die het haar beschermen tegen hitte van hittetools en producten die het haar beschermen tegen UV. Deze twee externe invloeden kunnen leiden tot de beschadiging van het haar. Het is daarom belangrijk om je haar goed te beschermen tegen deze ongewenste invloeden. Op die manier houd je je haar gezond.

Een haarlotion werkt vaak stimulerend voor de hoofdhuid, daarnaast bevorderd het de haargroei en wordt het haar verstevigt. Ook de haaruitval wordt verminderd. De Genesis Ampoules Cure Antichute Fortifiantes is hier een goed voorbeeld van. Ook verkopen we de Color Motion Scalp Protect van Wella, dit is een beschermende lotion voor de hoofdhuid, het wordt gebruikt voor een chemische behandeling en zorgt dat irritatie van de huid wordt voorkomen.

Haarscrubs van Beautyfabs zorgen ervoor dat het hele haar en de hoofdhuid goed schoon is. Dit zorgt voor een volle, glanzende bos haar. Natuurlijk is er voor ieder haartype een geschikte scrub. Zo is er de Scrub énergisant Purifying Scrub cleanser. Deze is speciaal ontworpen voor een hoofdhuid met roos, productie ophoping wordt hierdoor bestreden.

Na het verzorgen van je haar is het natuurlijk tijd voor de styling. Wist je dat Beautyfabs een ruim assortiment aan haarlak aanbiedt? Zo blijft jouw verzorgde en gestylede haar de hele dag perfect in model!