Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Zilvershampoo
 • Droogshampoo
 • Anti-roos shampoo
 • No yellow shampoo
 • Pigmentshampoo
 • Gekleurd haar shampoo
 • Clarifying shampoo
 • Vegan shampoo
 • Volume shampoo
 • Krul shampoo
 • Lang haar shampoo
 • Herstellende shampoo
 • Versterkende shampoo
 • Hydraterende shampoo
 • Shampoo bar
 • Pomp
Merk
 1. Calmare 1 product
 2. Color Wow 1 product
 3. Evo 1 product
 4. Goldwell 1 product
 5. Grazette 1 product
 6. idHAIR 1 product
 7. Indola 1 product
 8. Kerasilk 1 product
 9. Kis 5 producten
 10. Kérastase 2 producten
 11. Matrix 2 producten
 12. Redken 5 producten
 13. Schwarzkopf 3 producten
 14. System Professional 1 product
 15. Wella 1 product
 16. Wella SP 4 producten
Haartype
 1. Alle haartypen 2 producten
 2. Blond haar 6 producten
 3. Geblondeerd haar 1 product
 4. Gekleurd haar 6 producten
 5. Grijs haar 5 producten
 6. Highlights 1 product

Pigmentshampoo

Op zoek naar een kleurshampoo of een kleur beschermende shampoo? Hiermee houd je jouw gekleurde haar zo lang mogelijk mooi en verzorg, bescherm en reinig jij je gekleurde haar.
Filteren
close2

Toont 1-16 van 31 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 31 producten

Kleurshampoo van Beautyfabs

Er zijn twee soorten kleurshampoos. De een bevat daadwerkelijk kleurpigmenten. Met deze shampoo was je je haar én zorg je ervoor dat de je haarkleur langer mooi houdt, opfrist of ongewenste tinten verwijdert. Het andere soort kleurshampoos bevat geen pigmenten maar juist milde, beschermend ingrediënten. Deze shampoo zal het haar minder grondig reinigen zodat je mooie haarkleur minder snel vervaagt. Daarnaast zal je haar meer glanzen zodat de kleur nog levendiger wordt.

De shampoos die op deze pagina worden aangeboden zijn voornamelijk kleur beschermende shampoos. Wanneer je een kleurshampoo, ook wel kleurspoeling zoekt kan daar makkelijker op gezocht worden.  

Kleur beschermende shampoo

Wanneer je je haar hebt geverfd zal het haar, elke keer dat je onder de douche staat, een klein beetje kleur verliezen. Wanneer de kleurstoffen in het haar worden blootgesteld aan water en shampoo lossen ze langzaam op en beginnen ze uit de vezel te glijden. Natuurlijk wil jij je mooie haarkleur zo lang mogelijk behouden nadat je het hebt laten verven in de salon. Het gebruiken van een kleur veilige shampoo helpt je haar fris, levendig en gezond te ogen.

Een shampoo is ontwikkeld om olie en vuil te verwijderen uit het haar. Door een shampoo met een kleurbeschermende formule te gebruiken wordt het haar gereinigd en tegelijkertijd wordt de hoeveelheid kleurstof die door de afvoer spoelt geminimaliseerd. Dit gebeurt door de lagere concentratie reinigende stoffen. Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van speciale conditionerende middelen, deze bedekken het haar oppervlak zodat de kleurstofmoleculen niet/minder snel ontsnappen. De kleur blijft behouden én eventuele schade wordt gemaskeerd.

Mildere of sulfaatvrije shampoos zorgen voor een verlaagde vervagingssnelheid van het gekleurde haar. De effectiviteit van een kleur beschermende shampoo is afhankelijk van alle componenten van de formule. Hieronder vallen onder andere de concentratie, de opgenomen stoffen en emulgatoren.

Kleur beschermende shampoo gebruiken

Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft gekleurd haar een speciale verzorging nodig. Dit heeft onder andere te maken met de schade die het haar aangedaan wordt door het haar te verven. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van die prachtige, glanzende en levendige kleur. Met een goede kleur beschermende shampoo zal je niet alleen langer genieten van deze mooie haarkleur. Ook helpt het product het haar gezond, glanzend en sterk te houden.

Do’s and don’ts voor gekleurd haar

Wanneer jij je haar hebt geverfd is het belangrijk rekening te houden met de verzorging van je haar. Het is bijvoorbeeld belangrijk je haar zo min mogelijk te wassen en producten met alcohol te vermijden. Ook is het belangrijk het haar niet te vaak bloot te stellen aan de hitte van hitte tools. Ook zwemmen in chloor zal de kleur van het haar snel vervagen. Ook de timing van het verven van je haar is belangrijk, dit kun je beter niet vlak voor een zonnige vakantie doen.

Het verzorgen van je gekleurde haar is erg belangrijk. Zo is het belangrijk de juiste shampoo te gebruiken. Een shampoo dat is ontwikkeld voor gekleurd haar werkt vaak het beste. Dit zijn shampoos zie geen harde reinigers zoals SLS en SLES bevatten. Ook het gebruiken van een intensief voedend masker is aan te raden. Een haarmasker gebruiken is verstandig en maakt het haar sterker. Daarnaast is onze tip je haar niet te vaak te verven. Dit zal het haar namelijk meer beschadigen.

Kleur beschermende shampoo kopen

De Color Wow Color Security Shampoo is een kleur beschermende shampoo. Het haar wordt van de wortel tot de puntjes verfrist. Onzuiverheden worden verwijderd zonder dat het haar uitgedroogd wordt. Haarbreuk en dofheid wordt tegengegaan. De lichtgewichte shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en zorgt ervoor dat de vervaging zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Het haar blijft stralend, levendig en gezond.

De Indola Act Now! Color Shampoo is een 100% vegan kleur beschermende shampoo die jouw prachtig gekleurde haar in de schijnwerpers zet. He4t heeft een hoge kwaliteit en is de milieubewuste keuze. Het haar wordt op een milde wijze gereinigd, de prachtige glans wordt bereikt en de levendige kleur wordt behouden. Het haar zal daarnaast gemakkelijk doorkambaar zijn.

Beautyfabs adviseert welke kleurshampoo bij jou past

Wanneer jij het moeilijk vindt te bepalen welke kleur beschermende shampoo het beste past bij jouw haartype en wensen kun je ons altijd contacteren. We zullen u gepersonaliseerd advies geven zodat u binnen no time het beste product in handen krijgt.

Is je haar toch al erg vervaagd? Neem dan snel een kijkje bij ons assortiment permanente haarverf, wellicht past dit beter bij jouw wensen?