Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
 1. Accessoires 1 product
 2. Krultang 24 producten
 3. Stijltang 2 producten
 4. Warmteborstel 2 producten
Categorie
 • Diffuser
 • Föhn
 • Krulset
 • Krultang
 • Stijltang
 • Tondeuse
 • Wafeltang
 • Warmteborstel
Automatisch Uitschakelen

Krultang

Heb je prachtig steil haar, maar verlang je soms naar mooie grote of kleine krullen? Dan is daar gelukkig een oplossing voor: de BaByliss krultang PRO.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 29 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 29 producten

BaByliss krultang bij Beautyfabs

BaByliss PRO biedt een ruim assortiment met diverse krultang om voor elk type haar de perfecte krul te creëren. Of het nu gaat om grote krullen, golven in het haar of toch echt wat kleinere krullen. Voor elke soort krul heeft dit merk de perfecte krultang. 

Voor elk budget een krultang

Heb je altijd al een BaByliss (PRO) krultang willen hebben? Dan is de kans groot dat er voor ieder budget een geschikte krultang te vinden is. Beautyfabs biedt namelijk een ruim assortiment met diverse modellen en prijzen. Al vanaf €30 biedt dit merk krultangen aan om het haar een mooie krul te geven. Heb je meer te besteden en ben je op zoek naar een model met meer kwaliteiten? Dan bieden we zelfs modellen aan die oplopend zijn tot €120. 

Creëren van grote krullen

BaByliss Pro is de ideale stijltang om grote of kleine krullen te creëren. Maar hoe weet je nou zeker welk type krultang voor jou de perfecte krul kan creëren? 

BaByliss Pro staat er om bekend dat ze verschillende afmetingen hebben. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een krultang die grote krullen kan maken, dan zou een titanium van 38mm een geschikt model kunnen zijn. Deze variant heeft diverse warmte standen die van 100 graden tot wel 200 graden kunnen gaan. Door de diverse standen die in te stellen zijn, is er altijd een geschikte temperatuur die past bij jouw haartype. 

Creëren van medium tot grote krullen

Toch op zoek naar een variant die medium tot grote krullen kan maken en een natuurlijke look geven? Dan zouden krultangen van 25mm tot 32 mm een goede keuze kunnen zijn om een bos krullen te creëren. Kies dan bijvoorbeeld voor de Titanium Tourmaline Krultang 32mm. Dit model beschikt over een goede keramische titanium tourmaline coating en heeft meer dan 15 verschillende standen. De ideale krultang om natuurlijke krullen te creëren!

Creëren van prachtige pijpenkrullen 

Ook als het gaat om pijpenkrullen biedt de lijn van BaByliss Pro krultangen een uitkomst. Op onze website van Knip&Go Shop bieden we diverse varianten aan die variëren tussen de 13 mm en de 19 mm. Deze varianten zorgen ervoor dat je een goede stevige krul in het haren kan creëren. 

De Pro Titanium Diamond Marcel Krultang 19mm is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit model is kenmerkend door zijn roterende handvat en de ingebouwde standaard. Ook heeft dit model wel 30 verschillende standen om de temperatuur te kunnen regelen. De temperatuur is instelbaar vanaf 135 en gaat tot 220 graden. 

Variatie in de grootte van de krul

Ook is het mogelijk om krullen te creëren die verschillen in grootte. Hiervoor kan een krultang worden gebruikt die een taps toelopende warmtebron heeft. Dit houdt in dat het gedeelte bij het handvat breder is en het uiteinde een stuk smaller. Dit is ideaal wanneer je variatie wil kunnen aanbrengen in de grootte van de krullen. 

De Krultang Pro Tourmaline Curling Iron Cone 25-13mm zou hierin een goede optie kunnen zijn. Dit model heeft een ook een toelopende warmtebron en is in verschillende temperaturen in te stellen. Daarnaast is dit product eenvoudig in gebruik en zorgt voor een perfecte homogene en constante verdeling van de warmte voor optimale resultaten. Daarnaast is de krultang voorzien van een geïsoleerd uiteinde. 

Bescherming van het haar

Tijdens het krullen is het belangrijk dat je zo goed mogelijk het haar beschermd. Ondanks dat de krultangen van BaByliss PRO van goede kwaliteit is, is het altijd aan te raden om een hittebeschermend product vooraf te gebruiken. Beautyfabs biedt hierin een ruim assortiment om het haar te voorzien van maximale bescherming.