Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
  1. Conditioner 1 product
  2. Shampoo 16 producten

Shampoo

Op zoek naar een haarverzorgingsproduct in de categorie zilvershampoo? Dan is de eerste lijn van Fudge shampoo een uitstekende keuze.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 17 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 17 producten

Fudge Shampoo bij Beautyfabs

Deze shampoos zijn erg gewild door het prachtige resultaat wat je ermee kan creëren. De Fudge shampoo (zilvershampoo) biedt net dat extra beetje aandacht waar je haar zo erg naar vervangt. 

Naast de zilvershampoos biedt Fudge een breed assortiment in andere verzorgende shampoos. Welk haartype je ook hebt, met de krachtige ingrediënten van Fudge zal je haar weer stralen als nooit tevoren. 

Optimale verzorging met Fudge shampoo

Om je haar te kunnen laten stralen, is een grondige reiniging essentieel. De shampoos van Fudge maken het daarbij mogelijk om het haar weer optimaal te verzorgen. Fudge shampoos zijn kenmerkend aan de diepe reiniging. Daarnaast zorgt deze shampoo ervoor dat dat het haar weer wordt gehydrateerd en weer wordt gevoed. 

Daarnaast heeft niet iedereen hetzelfde haartype. Juist daarom is het belangrijk om voor een shampoo variant gaat die specifiek jouw haartype verzorgd. Dit zorgt ervoor dat je het gewenste resultaat behaald. Kies daarom de fudge shampoo variant die past bij jouw haartype. 

Wist je dat Fudge shampoo ook een ruim assortiment heeft met andere producten, zoals een conditioner? Bekijk daarom alle producten van Fudge!

Werking fudge shampoo

Ga je bijvoorbeeld voor de Fudge Clean Blonde Shampoo? Uitstekende keuze wanneer je blonde haren hebt. Daarnaast heb je last van ongewenste gele en koperkleurige tonen. Dit willen we natuurlijk niet. Gelukkig kan een fudge shampoo hiervoor een uitkomst zijn. Maar hoe werkt het?

Deze heerlijke verfrissende shampoo zorgt dat ongewenste kleuren in het haar worden geneutraliseerd. Dit gebeurt door een diepe reiniging en een perfecte samenstelling van ingrediënten. Dit samen zorgt ervoor dat het haar weer een gezonde look en uitstraling. 

De fudge zilvershampoo gebruik je door een kleine hoeveel hiervan te nemen. Deze kleine hoeveelheid breng je vervolgens aan op nat haar. Zorg ervoor dat je tijdens het wassen de shampoo goed inmasseert en gelijkmatig verdeeld. Je zult merken dat de shampoo goed begint te schuimen. Laat de shampoo vervolgens drie tot vijf minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit. 

Let op: de werking van een fudge variant heeft een sterke dosering. Gebruikt deze lijn daarom met mate om te voorkomen dat het haar een violetkleurige gloed krijgt. Dit geldt met name voor poreus haar.   

Kenmerken van zilvershampoo

Deze type shampoo heeft een aantal belangrijke kenmerken waarin dit product zich onderscheid. Het product wordt namelijk steeds populairder op de markt, waardoor er steeds meer animo voor is. Bij Beautyfabs begrijpen wij dit als geen ander!

De fudge shampoo doet namelijk wat het moet doen: reinigt en neutraliseert vervelende tinten in je blonde haren. Daarnaast zorgt dit product er ook nog voor dat het glanzend wordt en weer levendig eruit komt te zien. Ook bevat dit product guarana. Wellicht dat dit je niet direct wat zegt, maar juist dit ingrediënt zorgt ervoor dat het haar weer sterk wordt. Kortom, perfect geschikt voor blonde lokken die last hebben van een ongewenste tinten in het haar en een opfrisbeurt kunnen gebruiken.

Varianten zilvershampoo

Wist je dat we bij Beautyfabs een ruim assortiment hebben in fudge shampoos? We bieden diverse varianten. Of je nu op zoek bent naar Clean Blonde Violet Shampoo of de Clean Blonde Damage Rewind Violet-Toning Shampoo. BijBeautyfabs hebben we het allemaal in huis. De verschillende varianten hebben een inhoud van 50 ml tot 250 ml. Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes, zal er altijd een geschikt product voor je tussen zitten. 

Kun je moeilijk een keuze maken? Vraag ons dan om advies of lees de reviews die onder de producten worden vermeld.