Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Categorie
 • Puntkam
 • Afro kam
 • Toupeerkam
 • Grove kam
 • Knipkam
 • Vorkkam
 • Stylingkam
 • Houten kam
Merk
 1. Comair 1 product
 2. Denman 1 product
 3. Sibel 2 producten

Afro kam

Dé kam om jouw kroezige, krullende haar in model te brengen of te touperen. Met een afro kam bereik jij de look waar je van hebt gedroomd.
Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Wat is een afro kam?

Een afro kam is een kam met wijde vertandingen in dezelfde richting als de greep. Het is geschikt voor kort en halflang haar. De tool kan gebruikt worden om kroeshaar te liften en te stylen. De afro kam wordt ook wel een vorkkam genoemd door de manier waarop de kam er uit ziet. Kroezig en krullend haar kan gemakkelijk getoupeerd worden en in model gebracht worden. De wijde vertanding zorgt ervoor dat het haar minder snel beschadigd wordt.

Welke afro kam kiezen voor mijn haar?

Beautyfabs biedt verschillende soorten kammen aan. De afro kam is hier een van. Deze kam beschikt, zoals je ondertussen waarschijnlijk al weet, over een grove vertanding zodat het haar zo min mogelijk beschadigd raakt. We bieden afro kammen aan met dunne, ijzeren pennen of dubbel getande pennen. Dit laatste houdt in dat de tanden verschil in lengte hebben. Ook verkopen we kammen met of zonder gevormd handvat. Wat je voorkeur heeft is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren.

Afro kam kopen

De Blue Profi-Line Afro Kam Nr. 714 is een afro kam van het merk Comair. Het is een super handige Afro kam om kroeshaar binnen no time weer perfect in model te brengen. De tool is gemaakt van celon materiaal, hierdoor is het product enorm sterk, flexibel en duurzaam. De afzonderlijke pinnen kunnen het kroeshaar gemakkelijk in model brengen om zo snel je eigen afro- look te bereiken. Tenslotte is het product hittebestendig en bestendig tegen chemische haarproducten.

De Afrokam zwart is een zwarte afro kam van het merk Sibel. De kam heeft de afmetingen 6,0 cm bij 14.7 cm. Het product is gemaakt van een sterk, prettig materiaal. De tool heeft daarnaast een fijn gevormd handvat. Waardoor de kam tijdens het stylen van het haar comfortabel in de hand ligt. Het product heeft een minder grove vertanding dat het product dat hiervoor is benoemd en is dus geschikter voor iets dunner of korter haar.

De Afrokam Dubbel Getand is een afro kam van het merk Sibel. De kan is dubbel getand en is verschuifbaar 10 cm maal 13 cm. De kam is uitermate geschikt voor kroezend, krullend haar. Het haar kan met deze handige tool mooi in model gebracht worden. Daarnaast zal het haar er extra volumineus uitzien wanneer met de kam wordt getoupeerd.

Naast de losse kammen wordt ook een handig Precision Etui verkocht. Dit etui bevat verschillende kammen die gemaakt zijn van hoogwaardig acetaal materiaal. Dit zorgt ervoor dat het product sterk is en bestand zijn tegen warmte en chemische behandeling. De luxe, gladde afwerking zorgt ervoor dat er geen schade aangericht zal worden op de hoofdhuid en het haar.

Advies op maat van Beautyfabs

Wanneer jij het moeilijk vindt te bepalen of de afro kam het beste past bij jouw haartype en wensen, mag je ons altijd contacteren. Wij zullen jou dan natuurlijk zo snel mogelijk van gepast advies voorzien zodat je het product kunt aanschaffen die u nodig heeft.

Denk je toch dat een kam met grove vertanding beter past bij jouw haartype en wensen? Ook deze biedt Beautyfabs aan. Neem maar eens een kijkje bij ons ruime assortiment grove kammen.