Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Productsoort
 1. Kam 60 producten
Categorie
 • Puntkam
 • Afro kam
 • Toupeerkam
 • Grove kam
 • Knipkam
 • Vorkkam
 • Stylingkam
 • Houten kam
Merk
 1. Barburys 4 producten
 2. Comair 7 producten
 3. Denman 5 producten
 4. Fejic 12 producten
 5. Hercules 22 producten
 6. Matador 1 product
 7. Oster 1 product
 8. Sibel 8 producten
 9. Wahl 1 product

Stylingkam

Bij het stylen van het haar is een goed stylingkam natuurlijk onmisbaar. Het haar ontklitten of in het gewenste model brengen. Met een stylingkam is alles mogelijk!
Filteren
close2

Toont 1-16 van 61 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 61 producten

De stylingkammen van Beautyfabs

Beautyfabs verkoopt verschillende soorten kammen. Natuurlijk heeft iedere soort zijn eigen voor- en nadelen. Ook de functie van de kam kan verschillen. Het kan daarom best verwarrend en ingewikkeld zijn een kam te kopen die past bij dat wat jij wil bereiken. Om je hier een handje bij te helpen geven we je een korte uitleg van verschillende kammen, op die manier kun jij straks beter de juiste kam aanschaffen!

Een stylingkam is een kam die in verschillende maten en uitvoeringen komt. Zo zijn er styling kammen met en zonder handvat. Met grove vertanding of juist een fijne vertanding. Er zijn kammen die gemakkelijk mee te nemen zijn en kammen die hun plekje in huis graag behouden. Deze kam is er in verschillende uitvoeringen waardoor er voor ieder haartype wel een geschikte tool te vinden is. Met deze tool kun je het haar verdelen, in model brengen én ontklitten.

De verschillende soorten stylingkammen

Een puntkam is een heel veelzijdige kam. De kam heeft heel fijne tanden waardoor het haar gemakkelijk te stijlen is. Door de fijne vertanding kun je met deze multifunctionele kam het haar ook gemakkelijk touperen. De punt van de kam dient als handvat maar kan ook goed gebruikt worden om het haar in secties te verdelen. Een puntkam geeft het haar dus een perfecte, volumineuze look die precies gestyled is zoals jij voor ogen had. Deze kam kan ook gebruikt worden tijdens het knippen van het haar.

Een toupeerkam kan goed vergeleken worden met een puntkam. Deze twee kammen lijken op elkaar maar verschillen toch van elkaar. Het verschil zit hem namelijk in de vertanding van de kam. Een toupeerkam beschikt namelijk of korte en lange (dus onevenredige) pennen. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijker getoupeerd kan worden. Het wordt vooral gebruikt voor lang en halflang haar. De puntige handgreep biedt de mogelijkheid het haar eenvoudig te verdelen in secties. Met deze multifunctionele kam kun je het haar dus touperen, stylen, ontklitten én verdelen in secties.

Een zakkam, ook wel een stylingkam genoemd, is een veel gebruikte kam. De kam is gemakkelijk mee te nemen onderweg. Het haar kan met deze tool mooi in model gekamd worden. Door het fijne formaat zul je je haar dus gedurende de dag vaker kun stylen en restylen. Het kleine formaat zorgt er ook voor dat het haar vooral geschikt is voor kort haar.

Een highlight kam is ook een tool die vaak gebruikt wordt. Deze wordt echter gebruikt door kappers tijdens het verven of blonderen van het haar of delen van het haar. De kam verdeelt het product namelijk gelijkmatig over het haar.  Daarnaast kan het haar gemakkelijk in secties verdeeld worden. Door middel van deze kam zal het haar het mooiste gekleurd worden.

Welke Stylingkam voor mijn haartype?

Beautyfabs biedt een ruim assortiment aan stylingkammen aan. Het is erg belangrijk een tool aan te schaffen die past bij jouw haartype en wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kam met een grove of juist fijne vertanding. Een dubbele kam die aan de ene kant en wat grovere en aan de andere kant fijnere vertanding heeft kan een uitkomst zijn. Ook moet je jezelf afvragen of je een kam wil met of zonder handvat.

Wanneer jij dik, weerbarstig kroeshaar hebt is het verstandig een kam aan te schaffen met grove vertanding. Ook is het dan zaak een kam te kiezen die is vervaardigd uit hoogstaand, sterk materiaal. Het hebben van een handvat is met dit haartype ook een must. Wanneer je juist fijn, dun haar hebt is een kam met fijnere vertanding naar verwachting beter geschikt.

Stylingkam kopen

De Stylingkam Magic Star 5660 is een stylingkam van Hercules Sägemann met een erg brede vertanding. Hierdoor is deze tool uitermate geschikt voor het ontwarren van gekruld haar. De kam is gemaakt van antistatisch, natuurrubber en is bestendig tegen chemicaliën. De kam is zeer duurzaam en kan gedurende lange tijd gebruikt worden voor het stylen en ontklitten van gekrulde haren. 

De 321 Black Diamond Vent Styler 180 mm is een stylingkam van Denman. De kam is hittebestendig en wordt niet broos nadat het product vaak is gebruikt. De kam is duurzaam, resistent tegen chemicaliën, antistatisch en flexibel. De kam is verdeeld in twee delen, een deel met heel fijne vertanding en een deel met grovere vertanding. De kam heeft geen handvat en is daardoor naar verwachting minder geschikt voor dik, kroes haar.

Vakkundig advies van Beautyfabs

Wanneer jij het moeilijk vindt te bepalen welke soort kam het beste past bij jouw haartype en je wensen kun je altijd contact opnemen met ons. Wij zullen u van gepast advies voorzien zodat u het product kunt aanschaffen die precies doet wat u had verwacht.

Langer genieten van je look of op zoek naar de finishing touch? Gebruik dan vervolgens een haarstyling middel, zoals: haarlak, haarmousse of haarspray