Menu close2
Selectie verfijnen
Prijs
Merk
  1. Babyliss Pro 25 producten
  2. CHI 4 producten
  3. Comair 1 product
  4. DIVA 1 product
  5. GHD 3 producten
  6. Moser 4 producten
  7. Original 5 producten
  8. Sibel 1 product
  9. Ultron 1 product
  10. Wahl 1 product
Draaibaar Snoer
Automatisch Uitschakelen

Krultang

Met een goede krultang bereik je binnen no time die mooie, gekrulde look die je al die tijd al wilde. Beautyfabs biedt een ruim assortiment tools aan, neem dus snel een kijkje.

Filteren
close2

Toont 1-16 van 46 producten

Filteren
close2

Toont 1-16 van 46 producten

Welke krultang voor mijn haar?

Het is belangrijk van te voren goed te kijken naar de eigenschappen van een krultang die je graag zou hebben. Iedere krultang heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Daarom zou je je moeten verdiepen in de verschillende soorten krultangen die er zijn. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing maken. Je kunt hierbij letten op verschillende eigenschappen. Wij helpen je de beste keuze te maken zodat jij je wensen kunt verwezenlijken.

Eigenschappen van krultangen

Bij het aanschaffen van een krultang kun je letten op de eigenschappen van de krultang. Zo kun je kijken naar hoe vaak je de krultang denkt te gaan gebruiken. Wanneer jij verwacht de tool vaak te gebruiken dien je een tool te komen met goed en sterk materiaal. Een 100% keramische of titanium krultang is hiervoor het meeste geschikt. Dit materiaal wordt dan ook het meeste gebruikt voor professionele krultangen.

De keramische buis is wat zachter, goedkoper en werkt goed voor dun tot normaal haar. Een tang met titanium is steviger, iets duurder en geschikt voor dikke en grove haren. Wanneer je de tool minder vaak denkt te gebruiken kun je ook een tang kiezen met een keramische coating. Deze heeft dezelfde voordelen als een tang met een keramische buis. Het nadeel is echter dat de coating sneller zal slijten.

Een krultang voor ieder haartype 

Het haartype bepaalt de temperatuur waarmee je het haar kan krullen. Voor dun en fijn haar heb je een minder hoge temperatuur nodig dan voor dik haar. Wanneer je dun en fijn haar hebt volstaat 180 graden. Bij normaal haar zit je gebakken met een temperatuur van 200 graden. Voor dik en grover haar is 220 graden geschikt en voor geverfd of beschadigd haar moet je niet verwarmen met meer dan 180 graden. Dit kan het haar namelijk nog meer beschadigen.

De haarlengte bepaalt de diameter van de buis voor de krultang. Wanneer je kort haar hebt is een smalle buis geschikt. Voor lang haar is een dikkere buis beter geschikt. Voor stevige, kleine krullen is een kleine diameter het beste. Wil je normale krullen bereiken, werkt een normale diameter het beste. Voor grove krullen of slag is een grote diameter geschikt. De vorm van de tang bepaald het type krul. Krullen van gelijke grootte betreft een cilindrische buis terwijl krullen van afwisselende grootte een conische buis betreft.

Daarnaast kun je letten op het merk van de krultang, een automatische krultang, de kabellengte, de tijd die benodigd is om op te warmen, het al dan niet beschikken over een display, de grootte en de verschillende opzetstukken die meegeleverd worden met het product.

Krultangen van Beautyfabs

De Babyliss PRO Miracurl Steam Tech is een innovatieve krultang, het bevat een verwarmingsruimte dat gemaakt is van keramiek. Hierin wordt de krul gemaakt. Er kan gekozen worden uit drie temperaturen, namelijk 190, 210 en 230 graden. De krulrichting wordt afgewisseld en de slaapmodus wordt ingesteld na 20 minuten inactiviteit. Met deze mooie, innovatieve tool bereik jij die prachtige krullen in een handomdraai.

De CHI 2-IN-1 Interchangeable Curler is een krultang waarmee je verschillende soorten krullen kunt creëren. Het bestaat uit twee opzetstukken, deze zijn verrijkt met Keramiek en een titanium coating. Lang houdbare, professionele krullen worden in een handomdraai bereikt. De curler heeft drie instelbare voorgeprogrammeerde temperaturen. Die lopen van 170 tot 215 graden. Het product wordt geleverd met warmte beschermende handschoenen.

Bescherming van het haar

Het werken met een warmte tool kan schadelijk zijn voor het haar. Het is daarom belangrijk het haar goed te verzorgen met de verzorgingsproducten die passen bij jouw haartype en wensen. Daarnaast bieden we verschillende beschermingsproducten aan. Deze zorgen ervoor dat de hitte van de stylingtool het haar niet kan beschadigen. Het is hierbij belangrijk een product te kiezen die past bij jouw haartype en wensen.

Is een krultang toch niet helemaal wat je zoekt? Misschien past een wafeltang beter bij je wensen. Neem daarom snel een kijkje bij ons ruime assortiment tools.